17... interestingKõik see mida, oktoobris
ütlesin, kehtib endiselt. See on taas sari, mida saab iganädalasest vaadata
(ma vaatasin muide eelmise hooaja suvel koos sõbrannaga ühe ropsuga uuesti ära ja jäi nii palju parem mulje)Meeldib kõik see, mida Rickiga tehakse (ja eriti see, et järgmistes osades tehtut ei unustata). Mingil põhjusel on Carol äärmiselt sümpaatseks saanud, võiks talle rohkem materjali anda. Palju häid väikseid momente ja kvaliteetset näitlemist, üks selle pool-hooaja lemmikstseene oli Ricki ja Hersheli telefoniteemaline vestlus - Lincoln ja Wilson olid seal fantastilised.
Kõik on märgatava arengu teinud. Näiteks kas mäletate veel esimese hooaja Glenni?
Michonne on minu arust täiesti KOHUTAV. Andrea on idioot, aga ta on vähemalt tegelane... Michonne on lihtsalt
vale. See pidev
"tapan selle, kes peeretas" nägu... uuhhh, västiav. Ta ei räägi ainult oma tunnetest, vaid ka millestki muust (vajalikust). Esimene märk mingistki arengust oli see viimase osa viimane dialoog
Sarja tulevikule mõeldes näen veel ühte suurt probleemi - on ilmselge, et Carlile hakatakse aina rohkem rõhku panema. Ma ei imestaks, kui aastate pärast
(ja seda seepi lüpstakse veel pikki aastaid - vaadake vaatajanumbreid) kui sarja viimane osa eetrisse läheb, on Carl ainus tegelane, kes praegu ekraanil olevatest veel elus on. Meeldib, mis selle tegelasega hetkel tehakse ja kuhu ta potentsiaalselt areneda võib...
Mul on kahju, aga ma tõesti ei näe, kuidas see näitleja selle rolliga hakkama saab. Minu arust jääb ta juba praegu selgelt hätta. On viimane aeg teha vastuoluline otsus ja ta kellegi paremaga asendada. Ma usun, et fännid annaks andeks ja harjuks kiiresti ära. Või äkki ajan totaalset jama ja ei tunne lihtsalt tõelist annet ära?
Also, kõigile teile, kes te Daryli pärast muretsete. Siin on järgmisest osast lekkinud pilt: HUGE SPOILER!