Jesse Stone: Öine teekond

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Jesse Stone: Öine teekond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 24. November 2012, 15:28

Jesse Stone: Öine teekond
Jesse Stone: Night Passage (2006)

Krimipõnevik endisest LA politseinikust Jesse Stone'ist (Tom Selleck), kes oli sunnitud lahkuma suurlinna töökohast joomisprobleemide tõttu ning asub nüüd tööle Paradise'i väikelinna politseiülemana. Rahulikus provintsis ootavad teda aga üks kuritegu teise järel. Uurides esialgu tavalisena näivat koduvägivalla juhtumit, viivad jäljed hoopiski organiseeritud kuritegevuse ja mõrvani ning kahtlusalustena kerkivad esile nii mõnedki linnakese prominentsemad nimed.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Jesse Stone: Öine teekond

PostitusPostitas Ralf » 28. November 2012, 11:44

Selle seeria üks kindel pluss näib olevat, et rutiinset politseitööd on minimaalses koguses ja fookuses on just väga huvitav nimitegelane. See osa oleks pidanud tegelikult esimesena tehtama, kuna sündmused eelnevad "Stone Cold"-ile, samuti oli "Night Passage" ka raamatusarja avapauk. Selles valguses on mõistlik seda jagu esimesena vaadata. Stone'ile keskendutakse siin veelgi rohkem kui eelmises, süvenetakse rohkem ta alkoholiprobleemidesse ning sidemete loomisele ja kohanemisele uues võõras väikelinnas. Ühesõnaga veidi parem kui "Stone Cold", kuigi juhtum ise oli taas igavavõitu... aga nagu mainitud, on see teisejärguline.
Spoiler :
Boomer > Reggie

Also - loodan, et edaspidistes osades läheb ka vahel nii, et kurjategijat ei saadagi kätte. Häirivad need formulaic lõpud.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 51 külalist

cron