Ajasõlm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Ajasõlm

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 17. Oktoober 2012, 19:55

Ei, sellised
Spoiler :
"headus võidab" lõpud on BS. + sa sellest ema asjast ikka said aru, eks.

@ rassu
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas eerik » 18. Oktoober 2012, 13:28

Imelik, et ma olin Zinera ja uLtImAtEcRiTiCuga samal seansil, aga nägime vist erinevaid filme. Selles Looperis, mida mina nägin, ei olnud mingit "headus võidab" lõppu. Esiteks ei olnud seal must-valgelt välja joonistatud häid ja halbu tegelaskujusid. Lugu oli väga nüansirikas ja andis palju erinevaid võimalusi tegelastega suhestumiseks. Asja tegi veelgi keerulisemaks ka see, et üks peamisi vastasseise oli sama inimese oleviku ja tuleviku versiooni vahel. Teiseks tasuks mõelda sellele, kuidas filmiolevikus toimunud sündmused tuleviku ajaliine mõjutasid. Vana Joe (Bruce Willis) oli motiveeritud üksnes ühe kindla inimese saatusest, milles ta nägi enda süüd ja samas ka võimalust seda veel parandada. Kas filmi lõppvaatuse kulminatsioon muutis seda? Kas kõik lahtised otsad said lõpuks kokku sõlmitud? Ma ei ole selles kindel...
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 16. November 2012, 02:33

Yeah, meeldis. Mitmetahuline ja ideederohke süžee paigutatud mõnusalt tagasihoidlikku tulevikumaailma. Dialoogi, märulit, huumorit ja draamat täpselt õiges koguses. Ainsana jäi kripeldama see, et Joe ei olnud kuigi meeldiv tegelane, mida - ma eeldan - ta otseselt olema ei pidanudki, aga harilikult on temasugustelgi antikangelastel meeldiv kogus karismat, mida Levittil polnud vist väga võimalik välja tuua, kuna ta oli nii kõva grimmi all. Willise jäljendamisega sai ta muidugi päris hästi hakkama. Aasta parimate seas praeguse seisuga.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

Re:

PostitusPostitas brixxx » 16. November 2012, 12:08

Wisegirl kirjutas:
Zinera kirjutas:...üldine ja normaalsest argumentatsioonist vaba ... ja lisada juurde ka vähem möla. (Y)

Kuskil sa (brixxx) kirjutad, et sulle meeldibki sünge, siin jälle ei meeldi.

Ole pai, seleta mulle lahti, mis täpselt tegi filmi igavaks? Ise pakuks, et sa lihtsalt ei tabanud filmi mõtet + sa ei saanud selle sisust essugi aru.

Ma ei oska seletada, millal mind häirib süngus ja millal mitte, ilmselt oleneb süngusest nt. kõikidest nähtud David Fincheri filmide süngus mind häirib (ei ütle, et halvad filmid, nt. 2 filmid ühed lemmikud) ning ka häiris ka ''Looperis'', hetkel tuleb meelde, kus süngus ei häirinud oli ''Prometheus'', aga see oli ka igav film.

Ma olen nii palju filme vaadanud elu jooksul, et olen viimasel ajal jõudnud selgusele, et mulle meeldivad sellised tüüpilised Hollywoodilikud filmid v.a ''Natural Born Killers''. ''Looperi'' juures häiriski, et film oli liiga stiilne, sünge ja värvid olid kuidagi väga tumedad. Ma sain filmi mõttest aru, aga mind häirisid niivõrd eelmises lauses mainitud asjad, et ma ei suutnud filmi enam nautida.

Nagu ma eelpool mainisin, siis minu jaoks on Euroopa filmid liiga väärtfilmilikud, siis võin nüüd seda kindlalt väita, sest hiljuti sain Silveri kanali, mõnda filmi stseene olen näinud ja üks nädal vaatasin Silveri saatekava, siis sealt ei leidnud mitte ühtegi huvitavat filmi vaadata.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas P2ppin » 16. November 2012, 13:20

Esimest korda kuulen, et filmi teeb halvaks tema liigne stiilsus. Filmi käisid kinos vaatamas või vaatasid mingit cam rippi ?
Kasutaja avatar
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Ralf » 16. November 2012, 13:23

P2ppin kirjutas:Esimest korda kuulen, et filmi teeb halvaks tema liigne stiilsus.

See on minu kogemuste põhjal paljude filmide peamiseks probleemiks.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas P2ppin » 16. November 2012, 13:26

Selge :)) . Mulle tavaliselt ei meeldi filmid, mis on liiga head.
Kasutaja avatar
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas eerik » 16. November 2012, 20:35

P2ppin kirjutas:Esimest korda kuulen, et filmi teeb halvaks tema liigne stiilsus. Filmi käisid kinos vaatamas või vaatasid mingit cam rippi ?

Liigne ülestiliseerimine oli minu jaoks suur probleem Rian Johnsoni varasema filmi Brick juures. Looperil seda probleemi muidugi pole, kõik on tasakaalus ja stiilset pilti toetab tugev stsenaarium.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas brixxx » 19. November 2012, 11:28

P2ppin kirjutas:Esimest korda kuulen, et filmi teeb halvaks tema liigne stiilsus.

Muideks selle stiilsuse tõttu jätan ka vahele ühe Bruce Willise filmi ''Moonrise Kingdom''.
P2ppin kirjutas:Filmi käisid kinos vaatamas või vaatasid mingit cam rippi ?

Pidin minema kinno vaatama kuna siis otsisin sama head filmi kui ''Palgasõdurid 2'' oli, aga mul on hea meel, et kinno ei läinud vaatama, sest see oli tunduvalt igavam film kui ''Palgasõdurid 2'', ilmselt sama huvitavat filmi enam pikal ajal kinno ei tule, aga arvan, et oleks parema elamuse ka saanud filmist ''Stolen'', kuigi ega see ka väga hea film ole.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 26. November 2012, 15:41

3. detsemberil TV3s.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kadii » 26. November 2012, 20:51

Wat, mis maagia see on, et see juba telekas on? Eestis?
Pilt
Kasutaja avatar
Kadii
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas vysnap007 » 01. Detsember 2012, 16:48

Kuidas see võimalik on? :D
vysnap007
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Pixie » 01. Detsember 2012, 17:21

Öelge ainult, kes elab Tartus ja omab telerit -- kell 21:55 olen teie ukse taga.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas P2ppin » 01. Detsember 2012, 17:36

Film pole veel DVD'l ega bluray'l ja juba tuleb telekast ?
Kasutaja avatar
P2ppin
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Rasmus » 01. Detsember 2012, 17:43

Saatsin TV3'le veidi muul teemal kirja, aga mainisin ka "Looperi" ootamatult varajast telekas näitamist ja vastuses öeldi, et "selle filmi leviõigused on ostnud vene firma ja nendel on litsentsiperioodid paindlikumad kui suurte kompaniide puhul". Mis iganes see ka ei tähendaks...
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist