Esimene lugu oli lihtne. Praktiliselt kohe kui loo mängima panin tuli silme ette just see stseen filmist kus Rizzo seda laulu laulab. Peale "Grease'i" filmi olen sellest listist näinud (otsast lõpuni) ainult " The Twilight Saga: New Moon" filmi. Vähemalt sain pool punkti kuuenda eest. Nice.
Vahepeal mõtlesin, et jätan mängu pooleli, aga kuna juba alustatud, siis ikka püüaks lõpuni kaasa mängida.
Õuduslugude voor oli päris lihtne. Pakutud seitsmest filmist läksid täppi neli esimest. Hea seegi Järgmise vooru puhul ei teagi kohe midagi öelda, kui nägin mis on kuuenda vastus siis afaajzjekqqkkgjnakwhsegndsob, nagu cmoooooooon, argghhh.Endal veel kogu HP muusika arvutis olemas.I'm so stupid. Ja kaheksast filmist nähtud seitse ja ühtegi ei tundnud ära. Aint ühe loo puhul mõtlesin, et kuidagi väga tuttav aga ei hakanud väga ajusid ragistama. Poleks niikuinii midagi väljamõelnud.
Level on tegelik võitja, sest ma spikerdasin (nii tahtlikult kui ka tahtmatult) Zinnu pealt ka ikka. Ja enda pakutute eest on ka natuke imelik krediiti koguda.
Tore mäng oli muidu, ainult et iga vooru juures kasutasin (raiskasin) natuke liiga palju aega.
Täielik Reformierakond. Ma küll abi ei kasutanud, mis peaks punktidest ka selge olema. Vahva mäng, aga tsipa liiga raske mu jaoks. Ja kui pole võimalik, et ma esikohale saaks, ei näe ka mõtet edasi mängimisel.
Kuulasin just enamike voorude palad ära ja lugesin teema läbi. Superfoorumlane ei petnud, paremat korraldust nii tehniliselt kui mänguliselt ei oskaks soovida. Väga vinge ja mängus mitteosalemine seda kogemust minu puhul oluliselt ei muuda.
Ainus mis vastamata jäi oli eelviimane pilt või noh film.. Mis puutub viimasesse siis kui seda esimest pilti nägin mõtlesin korra "Scream'i" peale, aga kuna ma suht vilets otsija, siis vastust ei leidnud, et kontrollida vms ja kui täitsa viimane pilt sai lisatud, siis mõtlesin, et kas tõesti Rassu jättis filmi "Scream" oma mängust välja, aga vot, ei jätnud.