Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas Forzelius » 15. November 2012, 21:57

Võimas oli küll, kuigi siiski erinevus viimase aja Rickiga praktiliselt puudus. Veidi võimendatud, kuid üldjoontes suht sama ju.. Ma, koomikseid täielikult mitte lugenud inimesena, loodan, et Daryl saab mingi vägeva arci ja ei jää lihtsalt badass with a crossbow'ks.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 16. November 2012, 13:24

Forza kirjutas:Ma, koomikseid täielikult mitte lugenud inimesena, loodan, et Daryl saab mingi vägeva arci ja ei jää lihtsalt badass with a crossbow'ks.

Minu teada pole tema tegelane koomiksist pärit, nii et kõik on võimalik. :)
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas LiveForThis » 16. November 2012, 14:31

ja ega nad seda koomiksit eriti pingsalt ei järgi ka. Ajavad oma rida.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 17. November 2012, 09:13

Koomiksiga seoses. Pole eriti comic book vaibi üldse saanud, tegelt lausa ununenud oli see fakt. Aga eelmises episoodis too kettidega arena fight, see OTT non-sense tundus ikka räigelt koomiksilik ja ebaloogiliselt lahe. Kui see polnud midagi üks ühele koomiksist maha, tajun ma vist kogu sarja vähe valesti.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas CM-Girl » 17. November 2012, 17:57

Üks väike pilt minu lemmikmomendist uues episoodis:
Spoiler :
Pilt
Aww <3 :) Best scene.

Omajagu häid stseene oli veel:
Spoiler :
* Algus.Governor oma tütrega (ehmatasin isegi kui tüdruk ta käest haaras).
* Rick tapab paar walkerit
* Mishonne tapab paar walkerit
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Six-Fo » 19. November 2012, 12:58

Igastahes antud hooaeg on nõnda hea et ma olen ennast leidnud igal esmaspäeval varakult üles ärganuna et uut episoodi leida. :))
Uus osa oli ka üsna hea, palju üllatusi ja kokkusattumusi, aga edasi paistab veel huvitavamaks minema.
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Pixie » 19. November 2012, 15:51

Vat järgmise nädala osa tundub olevat väga huvitav. Praegu on siuke tunne, et episoodid valmistuvad ette mingiks suureks sündmuseks. Endamisi olen juba valmis mõelnud, mis see olla võiks.

Spoiler :
Telefonikõnede päritolu hakkasin kahtlustama teise kõne ajal, vähemalt aitasid need Rick'il öelda välja seda, mis oma naisele tegelikult ütlemata jäi. Lõpuks titega tutvuse tegemine oli kena, muidugi oli kohe karta, et miski rikub positiivse sündmuse ära. Kui siiani olin Merle'i suhtes kahtleval arvamusel, siis tänasega jättis ta endast alatu mulje. Kindlasti süveneb see järgmine nädal veelgi. Hoian pöialt Maggie ja Glenn'i jaoks.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Six-Fo » 19. November 2012, 21:09

Pixie kirjutas:
Spoiler :
Telefonikõnede päritolu hakkasin kahtlustama teise kõne ajal, vähemalt aitasid need Rick'il öelda välja seda, mis oma naisele tegelikult ütlemata jäi. Lõpuks titega tutvuse tegemine oli kena, muidugi oli kohe karta, et miski rikub positiivse sündmuse ära. Kui siiani olin Merle'i suhtes kahtleval arvamusel, siis tänasega jättis ta endast alatu mulje. Kindlasti süveneb see järgmine nädal veelgi. Hoian pöialt Maggie ja Glenn'i jaoks.

Spoiler :
Võimalus on, et mingi seltskond paikneb teisel pool vanglat, võimalus on, et Rick on shokist segi läind ja kujutab endale ette. Kui Hershel temaga rääkis ja telefonitoru kuulas, siis ma ootasin et ta ütleks "Rick... this phone is not working"(elektrit ju pole ega midagi) aga seda ei tulnud.
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Forzelius » 19. November 2012, 22:27

Norm osa oli
Spoiler :
Lõpuks ometi hakkab mingi ühinemine kahe grupi vahel toimuma, kuna viimasel ajal on see vangla-teema veidi suva olnud juba. Nad võiksid samahästi olla kuskil koolimajas vms. Aga lahedad integreerumised leidsid järk-järgult osa teises pooles aset. Also, osa avapauk oli juba julge, Michonne mõtleb äri!
Andrea oleks ammuilma ebasümpaatne karakter, kui ta nii hot poleks. Too Ricki telefoniliin tekitas minus algus kartuse, et äkki on tegemist jälle mingi "Big Brother is everywhere" teemaga, aga õnneks nii ei läinud. Rick võiks oma sita nüüd kokku võtta ja grupi jätkusuutlikuse peale mõelda.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 19. November 2012, 23:17

Hehe, loodan, et Merle on ebameeldivalt pettunud, et ta vend ka selliseks pehmekeseks on keeranud. Väga ebasümpaatne tegelane, tundub ka mitte eriti intelligentne - see loll keratruudus Kuberneri suhtes. Ei saa aru lihtsalt.

Arvan, et ühe jalaga jõuluvanal oli piisavalt oidu, et Rickile mitte öelda, et
Spoiler :
ou, mees, see telefon on tumm.
Väga hea ka, et Carol elus on. Ja kuna Daryl kogus ennast tubli tükk aega, enne kui ukse avas, võib arvata, et ta hoolib Carolist ka rohkem kui lihtsalt "semust".

Järgmist nädalat igatahes ootan.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 19. November 2012, 23:54

Wisegirl kirjutas:
Spoiler :
Väga hea ka, et Carol elus on. Ja kuna Daryl kogus ennast tubli tükk aega, enne kui ukse avas, võib arvata, et ta hoolib Carolist ka rohkem kui lihtsalt "semust".

Nendevaheline seksuaalne pinge on sama ebamugav kui Prison Breakis
Spoiler :
Mahone ja ta paarimehe(naise) vaheline.
Lihtsalt way off ja mitte fitting. Also, imo oli suht obvious, et
Spoiler :
Carol elus on. Nad ei huiaks sama perekonna liikmetega nii palju. Isa - emotsionaalne surm (olgugi, et isa ise oli tõbras), tütar - pool hooaega kestev jaht, mille tulemusel selgub, et tütar on pea pool hooaega zombie olnud, ema - peetakse surnuks paar päeva, sest ta on kadunud ja siis tulebki välja et ta on surnud? Ei ole viisi, Jose. Caroli elusolek oli rohkem obvious kui Sebastian Loebi 9. Ralli MM tiitel. Mis ei tähenda, et see poleks meeldiv olnud.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 20. November 2012, 22:23

Päris hea episood, arvata oli, et
Spoiler :
Rick kõige selgemalt ei mõtle oma telefoniga jutustades. Ikka suudeti kuidagi Lori ka tagasi tuua, kuigi hääl on parem kui reaalne inimene. Carol on kuidagi kõrvaline, olenemata sellest, et tal räme tragöödia muudkui käib. Daryl on pehmeks läinud oma beebide ja naistega, tahaks endist karmi kutti tagasi, samas Merle on liiga üle vindi, kindel kandidaat selle hooaja "hukkunuks". Andrea võiks koju ära minna juba, muudkui hädaldab ja midagi ei sobi, samas tegelikult kõik on hästi ja tore, magab seal, Michonnei jättis ka maha. Oh well, hea hooaeg on ikkagi..
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 20. November 2012, 23:33

Peaks vist koomikseid lugema hakkama, niivõrd drastiliselt erinevat teed minnakse kohati isegi.

Spoiler Andrea vihkajatele -

Spoiler :
Koomiksis hakkavad nad mingi hetk Rickiga sebima! OMG!
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 20. November 2012, 23:57

Spoiler :
Teise või kolmanda telefonikõne lõpus, kui inimene teisel pool toru ütles Ricki nime, siis ma päriselt arvasin, et mingid võõrad jälgivad vanglainimeste tegutsemisi. Meenus ka siis ju stseen, kui Carol proovis keisrilõiget teha ühele zombile vangla piiril ja keegi jälgis teda metsatukast - mõtlesin, et tegemist on samade inimestega, kes helistasid. Aga no näed, mingi pseudojama on hoopis sisse topitud.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 21. November 2012, 09:27

Six-Fo kirjutas:
Pixie kirjutas:
Spoiler :

Spoiler :
Võimalus on, et mingi seltskond paikneb teisel pool vanglat, võimalus on, et Rick on shokist segi läind ja kujutab endale ette. Kui Hershel temaga rääkis ja telefonitoru kuulas, siis ma ootasin et ta ütleks "Rick... this phone is not working"(elektrit ju pole ega midagi) aga seda ei tulnud.

Spoiler :
Telefoniliin peaks elektrist eraldiseisev olema.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist