Moderaator: Meeskond
V kirjutas:Aga kas sa üldse tead ka MIKS vene väed ära läksid.peaksid teadma,kui ajalugu 5 on.LadyBug kirjutas:Ja kui tahad minu arvamust Pronksõdurist, siis ma arvan et see oleks pidanud maha võtma siis kui kui vene väed minema läksid...
aga nad võiksid sellega paar kuud oodata, kuni asi maha rahuneb....viia siis selle kuhugi muuseumisse või Venemaale või kuhu saab.
Ja tõepoolest ma ei salga seda, et ma ei salli venelasi.
(Aga iga sõna ära mõista valesti ja vahel saa naljast ka aru!!)
91 aastal,kui Eesti nõudis iseseisvust,vaatas venemaa valitsus 40 aasta dokumendid üle,millega läks eesti saksamaalt üle venemaale ning tunnistas selle dokumendi mitteseaduspäraseks ning viiski väed välja.
See on ainus põhjus miks väed lahkusid.Nii,et okupatsiooni polnud.okupatsioon on loata sisenemine.eesti maad kuulusid aga venemaale seaduspäraselt,mil väed tulid eestisse.
nii,et ma oleksin tänulik kui sa seletaksid,miks peaks see kuju sealt koha pealt ära viidud olema.konkreetne põhjus.ebakonkreetset udu ma ei taha.
elades tallinnas,kõige selle epitsentris,kuulen ma sellist adresseerimist nagu sibulad esmakordselt,samas kuuldes venelaste suhtes muid sõnu,kuid sibulad,enamus kui mitte kõik lihtsalt ei kasuta seda,ja mitte ainult tallinnas.
t**a,no ma ei või
sinust ma vaatan kohe purskab seda vaenu venelaste vastu.
halbu inimesi ei ole,on halvad otsused ainult.sellest on jaapanlased aru saanud ammu,seega nende seas natsionalismi pole.kuid siin tundub seda jätkuvat.
äkki hoopis sina soovid sinna kobida.Sest mina siit kuhugi ei lähe ja mul pole ainsatki põhjust minna
mul on euroliidu pass nagu miljonitel teistel venelastel üle euroliidu ning kokku on seega euroliidus venelasi palju rohkem kui eestlasi,nii,et ära sa üritagi mulle mingit äramineku jama ajada
kuid kui üks neist võimalustest oleks,siis läheksin suht kindlalt,aga ainult sellepärast,et elu kvaliteet on seal parem kui valdavas enamuses kui mitte kogu euroliidus.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline