Elavad surnud

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Elavad surnud

PostitusPostitas Six-Fo » 25. Oktoober 2012, 22:17

LiveForThis kirjutas:See, kes lapse kaotanud ema jälgis(hmm, nimi ei tule meelde, halb märk?) oli kindlasti selle kurikuulsa Kuberneri luuraja.

Ma natuke arvan, et traileris näha olnud ühe käega jorss. Meelest ta nimi läind juba, see kes T-dogile tahtis tappa anda. Daryli vend.
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas 0ll » 26. Oktoober 2012, 00:15

Siiani peaaegu igast küljest etem kui eelmine hooaeg. Ajahüpe (mis teise hooaja lõpukaadreid arvestades küll eriti loogiline ei olnud) on sarjale väga hästi mõjunud. Parem tempo, dialoog ja näitlejatööd, rohkem huumorit ja märulit. Isegi muusikat, mis oli juba enne suurepärane, on veel paremini kasutama hakatud. Meeldib grupi efektiivsus (tihti piisab ka pilkudest), Ricki karmid aga vajalikud otsused, kasulik ja naljakas Carol.
Algus on kena.

Spoiler :
Pilt
Pilt
:))
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Spellbound » 26. Oktoober 2012, 01:31

See olli poolt nii kenasti spoilerikasti all viidatu võtab hästi kokku kirjutajate uue suuna - enough talking about our feelings for whole f*ing season, let`s kill some evil sons of bitches and raise a little hell.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 28. Oktoober 2012, 20:24

Kolmanda hooaja algusega olen väga rahul, siiani on reaalselt zombie-seriaali fiiling läbi mitme episoodi, mitte vaprate ja ilusate uusversioon.

Spoiler :
Lori on päris masendavas seisus, õnneks neid dialooge enam ei ole, kus suhteid arutatakse, vaid kõik on enam-vähem Ricki poolt jahtunud. Carl teeb oma asja, püüab ikka aidata, selles suhtes lõpuks areneb tegelasena ka, mitte ei jookse vales kohas ringi. Herhelist on võib-olla natukene kahju, kehv päev tal selle jalaga. Uued vangid tekitavad mingil hetkel kindlasti mitu probleemi. Ja "jälgija" on kindlasti tuttav tegelane varasemast ajast...
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 29. Oktoober 2012, 18:36

Oi mulle see kolmas episood meeldis ja kohe väga. Ei olnud küll massilist walkerite tapmist vms, aga sellele vaatamata oli väga huvitav jälgida mis toimub. Ei tundnudki väga Rickist jt puudust. Uued tegelased on alati teretulnud. Eriliselt happy (endalegi üllatuslikult) olin siis kui välja ilmus
Spoiler :
Pilt
HELL YEAH!!
Täiega ootan hetke kui nad kõik kokku saavad, loodan, et see ikka juhtub mingis episoodis. Ja mis lõpp kolmandal osal ... asi kisub huvitavaks. (Y)

PS!Andrea (N)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 29. Oktoober 2012, 19:34

Nõustun põhimõtteliselt. 3. hooaeg on siiamaani kõike muud, mida 2. ei ole.
Spoiler :
Terve 2. hooaja parim stseen oli imo Otise surm ja see oli ära mingi 1. või 2. osas.

See Kuberneri karakter on väga huvitav ja polnud just väga raske aimata, et temas on rohkem, kui silmaga näeb. Isegi, kui Morissey (kes juba näeb selline vääritu tõbras välja) poleks teda mänginud, oleks obvious, et selline karakter ei kanna hoolt kümnete inimeste eest pro bono. Ootan samuti gruppide kohtumist, kuigi hetkel päris raske näha, kuidas see võimalik on või mis see motiiv oleks. Oleks vaja ühendavat ankrupunkti, kuid minu piiratud mõistus ei suuda hetkel idagi genereerida. Loodan, et asi ei paisu liiga "it's all a government conspiracy" teemaks, kuna seda on nii palju tehtud ja sellest kopp ees. Tahaks näha midagi uut ja huvitavat. Tänase osa, mis oli teistsugune, kuna esimest korda ei näinud Ricki gruppi, jääb siiski eelkõige meelde
Spoiler :
Merle pärast,
kuid mõjus muidu ka kui värske perspektiivina missugune elu apokalüptilise sündmuse järel olla võib. Väga-väga meeldiv.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Six-Fo » 31. Oktoober 2012, 12:31

Spoiler :
Pani imestama kuida kuberneri väike punt isehakanud abilisi suutsid terve karja treenitud sõjaväelasi rajalt maha võtta. :D Kõik olid relvastatud,esimesed pihtasaanud poleks jah pääsend aga teised oleks selle aja peale relvad suutnud haarata ja vastutule avanud. Selleks nad ju treenitud on.
See selleks, kuradima geenius on see kuberner, sõduritest oleks ühest küljest palju abi olnd linna turvamisel/laiendamisel, samas oleks nad potentsiaalsed probleemide põhjustajad, vähem suid ka toita. Linna kaitsmiseks on selles mõttes kuberneril juba piisavalt "sõdureid".
Jään isegi ootama kui kaks punti kokku satuvad. Läheb huvitavaks
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Pixie » 01. November 2012, 01:53

Olen küll peole veidi hiljaks jäänud, aga seekord ei saagi kiidusõnadega ühineda. Mu arvamus on täpselt vastupidine CM-Girl'i omale ( :P ). Eelmisel nädalal nähtud preview ei pannud uut osa ootama, võib-olla seetõttu ei pingutanud eriti, et 3x03 võimalikult kiiresti ära näha. Uue keskkonna ja tegelaste tutvustamise vastu pole midagi, pealegi sai walker'ite kohta uut infot. Aga no ei olnud huvitav, esimene kergelt pettumust valmistav episood. Andrea sõbranna võiks natuke rohkem rääkida. Vähemalt pole kolmanda hooajaga kaasas käiv 'Fear the Living' ütlus pelgalt tühjad sõnad. Iga kord, kui sureb terve inimene, tundub see kohutava raiskamisena.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Six-Fo » 05. November 2012, 12:34

Kes viimast osa näinud veel pole ärge järgnevat spoilerit kindlsati avage:
Spoiler :
Pilt

Lootsin teda seriaali lõpuni elusana näha
Samamoodi Lori surm tuli väga üllatusena. Ei tahaks Carli ja Ricki nahas olla.

:( :( :(

Üleüldse oli väga võimas osa.
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Pixie » 05. November 2012, 13:55

Hull episood, kõige paremini kirjaldavad seda kaks sõna - emotional rollercoaster. Ma ei suutnud lõppu järjest vaadatagi, iga paari minuti järel tuli sama pikk paus. TWD on muutumas üheks tõsiseks lemmikuks.

Spoiler :
Nii palju siis minu ennustusest, et Beth sureb järgmisena. T-Dog'i saatus oli juba paras üllatus, aga Lori'ga juhtunu... uau. :shokeeritud: Vaesed Rick ja Carl (kes on see hooaeg väga tubli olnud). Lori saatus seriaalis erineb koomiksis juhtunust, hetkel on mul selle üle pigem hea meel. Eks näis, mis edasi saab.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas lostinthemist » 05. November 2012, 15:19

Viimane episood oli ühtlasi ka esimene kord "The Walking Dead"is, mille käigus suudeti pisar välja pigistada. Väga intensiivne emotional rollercoaster, nagu Pixie ütles.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Six-Fo » 05. November 2012, 15:50

Spoiler :
Hirmus kahju on sellest et T-Tog nõnda ruttu ära pidi kaduma. Lihtsalt sai hammustada ja moment hiljem lasi ennast ära ohverdada ja olemas. Üldiselt ninnu nännutamist väga ei armasta aga temaga hüvastijättu oleks küll tahtnud, ja nüüd jäi tema surm Lori varju kah. Samas mine sa tea, ei näidatud otseselt kuhu Carl tulistas... mõtteainet väheke
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas CM-Girl » 05. November 2012, 17:36

Üks parimaid osi. Kohati läks ikka väga põnevaks ja oli ka ootamatusi. Lugesin enne selle episoodi vaatamist neid kommentaare siin ja tõsiselt kartsin,
Spoiler :
et ehk saab Daryl surma,seljuhul oleks tõesti midagi katki visanud. Õnneks siiski nii ei läinud. Ei arvanud, et Lori sureb(juba spekuleeritakse,et Lori ilmub mingis osas taas välja kuna ju ei näidatud, et Carl teda oleks tulistanud,raudselt kõmmutas kuhugi põrandasse või lakke), samas T-Dogi surm nüüd üllatus küll ei olnud. Mingi päev sai ircus mainitud, et tõenäoliselt saab järgmisena surma kas T-Dog või Glenn. T-Dogil oli ka kõige vähem ekraaniaega. Samas siiski enim mõjus mulle, emotsionaalselt just, Dale'i surm.

Jumala eest tehke midagi selle Andreaga. Talumatu tegelane.

Järgmist osa väga ei oota.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 05. November 2012, 17:38

Six-Fo kirjutas:
Spoiler :
Hirmus kahju on sellest et T-Tog nõnda ruttu ära pidi kaduma. Lihtsalt sai hammustada ja moment hiljem lasi ennast ära ohverdada ja olemas. Üldiselt ninnu nännutamist väga ei armasta aga temaga hüvastijättu oleks küll tahtnud, ja nüüd jäi tema surm Lori varju kah. Samas mine sa tea, ei näidatud otseselt kuhu Carl tulistas... mõtteainet väheke

Olen kohanud mitmeid erinevaid teooriaid.
Spoiler :
Ma ise usun ja loodan, et Lori ikka jääb surnuks ning ei muutu isegi walker'iks. Mõned loodavad, et ta jäi ellu, aga see on ju vähetõenäoline; lõikumist ei tehtud just eriti puhtalt ning kaotatud vere hulk on kindlasti suur. Ükskõik mis kujul Lori tagasi toomine (v.a. flashback'id) muudaks viimase episoodi lõpu vähem väärtuslikuks. Pealegi, see intervjuu - spoiler alert! - praktiliselt kinnitab mu lootusi.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Zinera » 05. November 2012, 23:00

Spoiler :
Algus oli paljutõotav, et tuleb hea rahulik episood, aga siis kõik need walkerid ja T-Dogi surm ja Lori surm ja selle vangi surm, kes segast pani, ja Caroli kadumine... Andrea jäägu siis sinna laagrisse, kui tahab nii väga, üldse ei aima ohtu. Huvitav, mis selle linnapea eesmärk nende tegudega on seal...Ootan järgmist osa, spekuleerida palju ei ole, Carol tundus ellu jäävat, kõik on kurvad järgmises osas või näidatakse linnapead ja Merle'i.
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline