Teel

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Teel

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 19. Juuli 2012, 13:43

Teel
On the Road (2012)

Ülemaailmselt tunnustatud ja auhindadega pärjatud režissööri Walter Sallesi lavastatud "Teel" põhineb Jack Kerouaci legendaarsel romaanil, mis kujunes suunanäitajaks ning inspiratsiooniallikaks mitme põlvkonna noorte jaoks, kes elus oma kindlat kohta otsisid.

Film viib meid 1950-ndate aastate Ameerikasse, kus noored inimesed püüavad aru saada, mida oma eluga peale hakata ja millise suuna oma eluteel võtta.

Film toob meieni peategelaste eksirännakud, mis võtavad enda alla kolme aasta pikkuse perioodi ning mille kestel kulgetakse risti-põiki läbi terve maa. Vahelduvad nii maastik, kui ka inimesed, kuid püsima jäävad siiski vabadus ja vaba armastus...

www.forumcinemas.ee

Ülevaate lisas: Rassu

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Teel

PostitusPostitas rauls » 20. Oktoober 2012, 22:17

Igavavõitu film tüütutest inimestest. Mis sisust meelde jäi: sõideti pidevalt ringi, tarbiti narkotsi, aeti tühja juttu, seksiti. Lugu jäi ühel hetkel täiesti toppama, erilist arengut polnud. Muidu näitlejatööd olid ju igati korralikud. Näitlejaansambel vägagi aukartustäratav: Kirsten Dunst, Kristen Stewart, Amy Adams, Steve Buscemi, Viggo Mortensen, Sam Riley jne. Muusika oli kohati väga hea. Sai näha ilusaid loodusvaateid. Muidu pakkus suure pettumuse.

4/10
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4385
Liitunud: 27. August 2008, 23:34

Re: Teel

PostitusPostitas Rasmus » 22. Oktoober 2012, 22:52

Sisu oli sarnane Deppi ja Del Toro Las Vegasesse logisemisega (narkots, road trip, kahtlased inimesed), aga "On the Road" meeldis mulle omajagu rohkem. Tegelased olid huvitavad ja näitlejad head - Sam Riley meeldis enim nendest mitte nii kuulsatest näitlejatest (Buscemi, Mortenseni ja K-Stewi head esitust ei pea isegi välja tooma). Pikkust oli võib-olla natuke liiga palju, aga muidu igati korralik film.

Hinne on 7/10.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Teel

PostitusPostitas adi » 24. Oktoober 2012, 01:01

rauls kirjutas:Igavavõitu film tüütutest inimestest. Mis sisust meelde jäi: sõideti pidevalt ringi, tarbiti narkotsi, aeti tühja juttu, seksiti.4/10


Heh, kusjuures see oligi kogu point. Tegemist on biitnikega, hilise 40'ndate POST WW2 ameerika vaikse rebelühiskonna rebelkäitumisega. Algne lugu iseloomustas antud aja noori mingis mõistes samaoodi nagu ta iseloomustab tänapäeva noori. Laias laastus käitume ikka samamoodi ... või vähemalt lähtudest samadest vaatepunktidest - risk, seiklusejanu, iha.

Pilt
Kui jätad igast huvitavast loost alles utreerimata versiooni siis saad igast loost "On the road'i" :)
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1030
Liitunud: 05. September 2009, 13:05


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 108 külalist

cron