Musketäride tagasitulek

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Musketäride tagasitulek

PostitusPostitas Rasmus » 14. Oktoober 2012, 09:56

Musketäride tagasitulek
The Return of the Musketeers (1989)

On aasta 1649. Kardinal Mazarin (Philippe Noiret) palkab vaesunud D'Artagnani (Michael York) otsima oma kunagisi sõpru, musketäre Athost (Oliver Reed), Porthost (Frank Finlay) ja Aramist (Richard Chamberlain). Inglismaal on võim läinud Oliver Cromwelli (Alan Howard) kätesse ning Mazarin kardab ülestõusu, kuna ta on vangistanud populaarse Beauforti hertsogi (Eusebio Lázaro). D'Artagnan saab Porthose nõusse koos endaga kuninga abiks töötama, kuid Aramis ja Athos keelduvad pakkumisest ning aitavad salaja hoopis hertsogit.

Athos ja D'Artagnan ei suuda hertsogi põgenemist ära hoida ning kardinal saadab nad Londonisse kuningas Charles I (Bill Paterson) päästma. Samal ajal plaanitseb musketäride mõrva nende kahekümne aasta taguse vaenlase mileedi de Winteri tütar Justine (Kim Cattrall). Musketärid peavad jõudma Inglismaale, vältima Justine'i, teenima kuningannat (Geraldine Chaplin) ja kaitsma Beauforti hertsogi poliitilisi reforme.

Film põhineb kaudselt Alexandre Dumas' raamatul "Kakskümmend aastat hiljem" ning on järjeks filmidele "Kolm musketäri (1973)" ja "Neli musketäri".

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Musketäride tagasitulek

PostitusPostitas Rasmus » 18. Oktoober 2012, 18:42

Täiesti arvestatav järg kahele esimesele osale, kuid samale tasemele siiski ei küündi. Väga tore, et näitlejad olid suures osas samad (loomulikult D'Artagnan ja musketärid, lisaks Planchet, Rochefort ja kuninganna). Athos ja Porthos olid nähtavalt vanemaks jäänud, teistes nii suurt muutust ei täheldanud. D'Artagnan meeldis nüüd isegi rohkem - oli kuidagi küpsem ja arukam kui eelmistes osades.

6/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 43 külalist