Ajasõlm

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Ajasõlm

PostitusPostitas brixxx » 09. Oktoober 2012, 10:53

Igav film oli, ainukesed huvitavad rollid tegid Bruce Willis, Jeff Daniels ja Pierce Gagnon.

Juba trailerit vaadates ja filmis käis närvidele näitleja Joseph Gordon-Levitt, häiris, et ta silmad olid teistsugused kui tavaliselt ning liiga teistsugune nägi välja kui tavaliselt.

Pilt

Selles filmis oli suur kontrast heade ja kehvade rollide puhul, eelpool mainisin, kolme rolli, mis olid head, ülejäänud rollid olid nigelad. Minu puhul oli suur kontrast, et meeldis väga Bruce Willis, aga üldse ei meeldinud Joseph Gordon-Levitt.

Spoiler :
Sellest ma ei saanud küll täpselt aru, kas see kuulus nende töö eesmärki, et lõpuks tappa vanem iseennas, või võitlesid need tuleviku iseendad looperite vastu.

Hindeks 1/10.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 09. Oktoober 2012, 12:06

...................

In order for Gordon-Levitt to closer resemble Bruce Willis, who plays an older version of his character in the film, the actor had make-up, including a prosthetic nose, applied to his face. He also wore contact lenses so as to keep the color of the character's eyes consistent throughout the film.

Pilt
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas brixxx » 09. Oktoober 2012, 13:40

P2ppin kirjutas:Miks sa nii loll oled ?

Miks ma kohe loll pean olema, aga sellegi poolest, et üritati Joseph Gordon-Levitt muuta sarnasemaks Bruce Willisega, siis minu meelest see eriti siiski ei õnnestunud, ikka suht erinevad näevad välja.

Mina ei teadnud, et sellel eesmärgil on muudetud Joseph Gordon-Levitti välimust, et ta rohkem sarnaneks Bruce Willisega, minu meelest oleks võinud Joseph Gordon-Levitt samasuguseks jääda, on ka enne selliseid filme tehtud, kus näidatakse tegelast noorena ja vanana ning enamus jaolt need siiski väga sarnased ei ole üksteisega.

Seega Joseph Gordon-Levittist arvamus jääb selle filmi suhtes samaks.
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 09. Oktoober 2012, 14:58

brixxx, miks sa räägid kogu aeg näitlejatest?

Näitlejad ei defineeri filmi. Kui üks näitleja ei meeldi, siis ei kõlba film kuskile. Mitte ei saa aru. Püüa natukenegi arutleda sisu üle, you know, pros and cons ja ära räägi kogu aeg näitlejatest. Selle põhjal võiks väita, et kui sulle näidata Aasia või Euroopa kino, siis oleks see automaatselt halb, sest sa ei tunne näitlejaid.

Päriselt nagu? Sind häiris, et silmad on teist värvi? Who the f cares? Süžee arengud, üllatavad momendid, originaalsus ja vana uuskasutus - arutle nende üle. Tõesta, et sa ei ole nii loll kui paistad.

Anna andeks, aga iga sinu kirjutis on nagu abomination of the mind.

+

See poiss, Pierce Gagnon, oli nagu indigonäitleja. Meenutas vahepeal juba Damieni. Teda ootab suur tulevik.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas onetwo » 09. Oktoober 2012, 15:33

brixxx kirjutas:Igav film oli, ainukesed huvitavad rollid tegid Bruce Willis, Jeff Daniels ja Pierce Gagnon.

Juba trailerit vaadates ja filmis käis närvidele näitleja Joseph Gordon-Levitt, häiris, et ta silmad olid teistsugused kui tavaliselt ning liiga teistsugune nägi välja kui tavaliselt.

Pilt

Selles filmis oli suur kontrast heade ja kehvade rollide puhul, eelpool mainisin, kolme rolli, mis olid head, ülejäänud rollid olid nigelad. Minu puhul oli suur kontrast, et meeldis väga Bruce Willis, aga üldse ei meeldinud Joseph Gordon-Levitt.

Spoiler :
Sellest ma ei saanud küll täpselt aru, kas see kuulus nende töö eesmärki, et lõpuks tappa vanem iseennas, või võitlesid need tuleviku iseendad looperite vastu.

Hindeks 1/10.

Võibolla oli sul halb kontrast? Levitti nägu sulas liiga kokku ning rikkus sinu filmielamuse ära? :'(
Kasutaja avatar
onetwo
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas brixxx » 09. Oktoober 2012, 16:01

Ega mulle siin filmis ainult Joseph Gordon-Levitt ei meeldinud, meeldisid ainult Bruce Willis, Jeff Daniels ja Pierce Cagnon, teised näitlejad ja rollid ei meeldinud.

Filmi sisu mulle ei meeldinud, oleks saanud palju huvitavamalt seda arendada. Mind häiris ka Joe tegelaskuju. Sisu oleks võinud olla elavam, minu jaoks oli liiga passiivne, minu jaoks keskenduti liiga palju inimese psüühikale kui tegevusele. Selle filmi puhul häiris ka, et see oli liiga sünge ja tõsine, mis mind häirib ka mitmes David Fincheri filmides.

Aasia filme ei vaata kuna ei saa hiina keelest aru ja ei viitsi lugeda subtiitreid, vahepeal mõned Jackie Chani filmid vaatasin. Euroopa filme vaatan eelkõige inglise filme kuna neid saab ilma subtiitriteta vaadata, kuigi Prantsuse filme ikka vaatan kuna mitmes Prantsuse filmis mängib Jean Reno. Aga mulle hetkel istuvad rohkem Hollywoodi filmid, minu jaoks on liiga väärtfilmid kõik euroopa filmid.
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 09. Oktoober 2012, 21:49

Zinera kirjutas:...üldine ja normaalsest argumentatsioonist vaba ... ja lisada juurde ka vähem möla. (Y)

See sobib ka su enda kirjutatud arvamust iseloomustama. (Y)
---

Ma arvan, et brixxxi postituste lugemine on nagu fotograafi jaoks päeva jooksul erinevate valguste tabamine.
Praegu, väsinuna, ei saa ma kohe üldse mitte midagi aru.

Kuskil sa (brixxx) kirjutad, et sulle meeldibki sünge, siin jälle ei meeldi.

Ole pai, seleta mulle lahti, mis täpselt tegi filmi igavaks? Ise pakuks, et sa lihtsalt ei tabanud filmi mõtet + sa ei saanud selle sisust essugi aru.
Ja vastuseks su spoiler tagide vahele kirjutatud tekstile
Spoiler :
Looperid said aru, et tapsid tulevikust pärit iseenda alles siis, kui olid ohvri selja pealt kullakangid leidnud. See oligi ainus vahe - tavaliselt maksti neile hõbedaga.

Kui sa ei viitsi võõrkeelsete filmide subtiitreid lugeda (nagu su postitusest välja tuleb), siis sa oledki selline inimene, kellele jäävad vähegi keerulisemad filmid hoomamatuks.
Mitte, et "Ajasõlm" oleks keeruline olnud.

Ise olen tänulik "Ajasõlme" originaalsuse eest, see kinoskäik oli väga värskendav kogemus. Pisut liiga veriseks kiskus, kuid sujuvalt kulgevate sündmuste keskel ei häirinud see üldse. Nojah, paar korda ma ehmatasin, kõvad paugud. xD
Ilusti suudeti vaataja (ehk mina) alguses vanale Joele kaasa elama panna, hiljem aga mitte.

"Ajasõlm" on huvitava süžeega linateos, ajaränne on lahedalt seletatud nagu ka oleviku sõltuva tuleviku suhe ja kogu see igaüks-on-oma-õnne-sepp. Natuke õudust, kuhjaga märulit ning pinget. Lapsnäitleja tegi väga ilusa rolli (lõpus põllu peal meenutas korraks Nukitsameest) ning teisedki olulised karakterid olid paigas (ehk ei tilbendanud filmis niisama kaasas).

Lõpp oli aimatav, aga seda heas mõttes - lahendus oli igati loogiline.
Pisut oli filmi süstitud ka nature vs nurture konseptsiooni, mida võimeid veel mitte kontrolliv laps ning teda kaitsta üritav ema tähendasid + kõik, mis ema ütles. Kui võtta ära nurture, jääb alles ainult nature (võime seda ka ühiskonnaks nimetada - ja mis saab lastest, kes kasvavad ainult ühiskonna toel?). Joe sai sellest lõpuks aru.

Mina jäin filmiga rahule.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Sten » 10. Oktoober 2012, 11:20

Fuck this shit...
mehed ja naised, tunnistage nüüd ülesse.. kelle varjukasutaja brixxx on??
See on liiga hea, et tõsi olla.. selline isiksus ei SAA lihtsalt eksisteerida
Kasutaja avatar
Sten
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas damon » 10. Oktoober 2012, 13:01

Protesteerin - P2ppin'i postitus ning minu aplaus sellele on kustutatud, samas kui mingi tüüp võib foorumis piiramatult möga pritsida niipalju kui süda lustib. :(
Kasutaja avatar
damon
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas CM-Girl » 10. Oktoober 2012, 13:05

damon kirjutas:Protesteerin - P2ppin'i postitus ning minu aplaus sellele on kustutatud, samas kui mingi tüüp võib foorumis piiramatult möga pritsida niipalju kui süda lustib. :(

Teie mõlema postitus on siin : viewtopic.php?f=7&t=13941

Mis filmi puutub, siis hetkel nägemata, aga kindlasti plaanis vaadata. Ja vaevalt, et ma sellele 1p paneks.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 10. Oktoober 2012, 20:34

Filmi lõppedes oli veidi mixed feelings, aga pärast mõnetunnist seedimist võib juba öelda, et meeldis küll. Intelligentsem kui Hollywoodi blockbustermärulid ja väga korraliku meelelahutusfaktoriga. Tulevikus saab kindlasti üle vaadatud.

7/10
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ZeMonsta » 12. Oktoober 2012, 18:23

Soprano kirjutas:Ja midagi hardcore fännidele, kes filmi mitmendat korda kinno vaatama lähevad (endal veel katsetamata):
http://loopermovie.tumblr.com/post/3295 ... i-recorded
Eks DVD väljatulekul oleks mugavam seda kodus proovida, kusjuures see ei ole DVD kommentaar. Lihtsalt boonus.

Proovisin ära. Jälle uue kogemuse võrra rikkam. Ainult et järgmine kord olen targem ja võtan pisikeste jubinate asemel korralikud kõrvaklapid kaasa. Möllustseenide ajal läks pool kommentaarist kaduma. Nii et selles mõttes oleks tõesti parem DVD ära oodata.
(Samuti katsun järgmisel korral meeles pidada, et teised kinokülastajad ei kuule režissööri selgitusi. Mis tähendab, et mina olen ainuke loll saalis, kes itsitama kukub, kui Rian Johnson juhtub filmimise kohta mõne naljaka seiga jutustama. Ning loomulikult langesid tema naljad vahepeal tõsiste, süngevõitu stseenidega kokku. Awkward.)

Teist korda vaadates töötas “Ajasõlm” hoopis paremini. Tasus ära.
Võib-olla on asi selles, et kipun esimesel korral tihti üksikutele stseenidele keskenduma ja neid ülearu analüüsima, mistõttu tervikpilt läheb kaotsi. Seekord kuulasin poole kõrvaga Riani juttu ja vaatasin rahus filmi. Ei pidanud pead murdma, et mis nüüd edasi juhtuma hakkab ja kuidas see ülejäänud filmiga sobitub.
Kasutaja avatar
ZeMonsta
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Soprano » 13. Oktoober 2012, 20:34

Respect, ZeMonsta! (Y) Also, head nõuanded. Käisin ise teist korda vaatamas, aga ilma kommentaarideta kahjuks.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas DaydreamDiamond » 15. Oktoober 2012, 11:46

http://vimeo.com/51294350 Looper clip-o-matic trailer (Y)
It's only after we've lost everything that we're free to do anything.
Kasutaja avatar
DaydreamDiamond
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rasmus » 17. Oktoober 2012, 19:21

Ootused olid kõrgel ja otseselt ei pettunud ka. Levitt oli noore Willisena päris usutav. Ma ei saa aru sellest vingumisest, et lõpp kuidagi etteaimatav või Hollywoodilik oli, sest
Spoiler :
minu arusaamist mööda on traditsiooniline lõpp kõike muud kui selline, et peategelane ennast ära tapab. Kõige loogilisem oleks olnud, kui laps oleks surma saanud ning nii päästetud Joe ja ta naise elu. Aga läks hoopis teisiti.

8/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 21 külalist