You`re sense doesn't make any sense.
Vist on tõesti raske vahet teha enesetapuni viival depressioonil ja hingeotsingutel (his place in the world), aga see selleks.
Filmi kohta nii palju, et vist enam omapärasemat koomiksifilmi ei annagi teha.
Moderaator: Meeskond
brixxx kirjutas:Ma ei saanudki vaadates aru, miks David pidi koguaeg sellises depressioonis olema, mulle tundus, et ta oli sama moodi depressioonis ka enne rongi õnnetust.
Ralf kirjutas:brixxx kirjutas:Ma ei saanudki vaadates aru, miks David pidi koguaeg sellises depressioonis olema, mulle tundus, et ta oli sama moodi depressioonis ka enne rongi õnnetust.
No ilmselt ta teadis isegi, et on "purunematu", minu mäletamist mööda sai filmist isegi järeldada, et sisimas oli ta seda juba lapsest saati teadnud, lihtsalt oli kuni rongiõnnetuseni "eitusfaasis".
brixxx kirjutas:Ralf kirjutas:brixxx kirjutas:Ma ei saanudki vaadates aru, miks David pidi koguaeg sellises depressioonis olema, mulle tundus, et ta oli sama moodi depressioonis ka enne rongi õnnetust.
No ilmselt ta teadis isegi, et on "purunematu", minu mäletamist mööda sai filmist isegi järeldada, et sisimas oli ta seda juba lapsest saati teadnud, lihtsalt oli kuni rongiõnnetuseni "eitusfaasis".
OKEI, ikka ei seleta miks ta pidi nii suures depressioonis selle tõttu olema.
brixxx kirjutas:Ralf kirjutas:brixxx kirjutas:Ma ei saanudki vaadates aru, miks David pidi koguaeg sellises depressioonis olema, mulle tundus, et ta oli sama moodi depressioonis ka enne rongi õnnetust.
Zinera kirjutas:brixxx kirjutas:Ralf kirjutas:No ilmselt ta teadis isegi, et on "purunematu", minu mäletamist mööda sai filmist isegi järeldada, et sisimas oli ta seda juba lapsest saati teadnud, lihtsalt oli kuni rongiõnnetuseni "eitusfaasis".
Teadmatus, et miks ta kunagi viga ei saa, tekitab hirmu ja ängistust, kõik areneb edasi, kuni lihtsalt tekib depressioon. Päris loogiline, millest sa aru ei saa?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 38 külalist