Päästev lootus

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Päästev lootus

PostitusPostitas Soprano » 12. Juuni 2012, 10:18

Päästev lootus
Saving Hope (2012)

Teel oma pulma satuvad Alex (Erica Durance) ja Charlie (Michael Shanks) autoõnnetusse, mille tagajärjel langeb mees koomasse. Samal ajal kui Alex ja teised arstid üritavad päästa Charlie elu, leiab ta end kõndimas mööda haigla koridore. Kuna keegi ei kuule ega näe teda, pole Charlie kindel, kas kujutab kõike ette või on tõepoolest surnud. Keerulisest olukorrast hoolimata peavad Hope-Zion haigla arstid jätkama oma igapäevaelu, kus neil tuleb patsientide aitamiseks pidevalt vastu võtta julgeid otsuseid.

Ülevaate lisas: Pixie

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Re: Päästev lootus

PostitusPostitas Pixie » 12. Juuni 2012, 13:39

Esimene episood oli kuidagi laialivalguv ja all over the place. Pole hullu, paar nädalat võin veel jälgida. Ehk saadakse kindlam tunnetus sellest, milline seriaal Saving Hope olla tahab. Praegu meenutab liiga palju ühte teist teatud arstisarja. Võib öelda, et ma polnud esmamuljest pooltki nii vaimustatud, kui sarja tegijad on lens flare'ide kasutamisest (teab keegi head eestikeelset vastet sellele?). :P
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12

PostitusPostitas Wisegirl » 18. September 2012, 22:27

So far so good.
Alles neljandaks episoodiks hakatakse tükk tüki haaval vaatajale Charlie iseloomu ja olemust näitama.
Praeguste episoodide vaatamise põhjal ütleks, et tegu on "E.R.-i" ja "Grey anatoomia" hübriidiga ja mulle meeldib. Igas episoodis on olnud mõni hetk, mis mõjub eriti kenasti.

Midagi halba praegu ei ütle, ootan kuni kõik episoodid vaadatud.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1082
Liitunud: 28. Detsember 2005, 01:15
Asukoht: Sydney

PostitusPostitas Wisegirl » 22. September 2012, 23:33

Mm, jah.
Kui vaadata paari päeva jooksul kõik episoodid järjest ära, siis ei saa seda õiget, üle mitme nädala edasi kanduvat tunnet, mis tavaliselt seriaalide vaatamisega kaasneb - see edasi/kaasa mõtlemina.

Kujutan ette, et seriaali ideele tuldi umbes nii: vaadatakse ja uuritakse, mis vaatajanumbreid arvestades populaarne on ning otsustatakse kõik kokku panna. No, artsiseriaalid on populaarsed, teeme natuke "Grey anatoomiat" ja natuke "Kiirabihaiglat", aga kuna Kanada on ulmeseriaalide riik, siis lisame näpuotsatäie "Kummituse lausujat" kah. Saamegi müstilise sisuga arstiseriaali, kus saab vaatajaid kinni hoida vana hea suhtedraamaga.

Tugev seriaal, teise hooaja tarbeks on mitmed otsad lahtiseks jäetud. Teatud sündmused mängitakse kiiresti läbi, samas kui mõnes teises draamaseriaalis keerleks pool hooaega ühe asja ümber. Niiet kiire rütmiga sari.

Olen ära unustanud, et Shanks oskab emotsionaalseid stseene jõuliselt mängida (olen teda Syfy-s ühes filmis näinud, siis oli imelik/harjumatu). Pluss, ta ikka on väga nägus mees.

Hoian pöialt, et Charlie ja Alexi vahe kõik korras oleks.

Vaatan kindlasti ka teist hooaega.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1082
Liitunud: 28. Detsember 2005, 01:15
Asukoht: Sydney

Re: Re:

PostitusPostitas Pixie » 07. Oktoober 2012, 13:09

Wisegirl kirjutas:Kui vaadata paari päeva jooksul kõik episoodid järjest ära, siis ei saa seda õiget, üle mitme nädala edasi kanduvat tunnet, mis tavaliselt seriaalide vaatamisega kaasneb - see edasi/kaasa mõtlemina.

Kuidas kellelgi, minu harjumuspärane "õige" on järjest vaatamine. Unustasin peale esimese osa nägemist sarja pikaks ajaks ära. Ju siis ei olnud minu jaoks nii kaasahaarav ega tekitanud must-see tunnet. Kui aga järjest vaadata, sain tavapärasest vähema ajavahemikuga rohkem infot tegelaste kohta. Ja nad osutusid päris toredateks, isegi esialgu halva mulje jätvad tegelased.

Meeldib sarja toon, kuidagi malbe ja mõnus. Üleliia kisa ei tehta, kuid kui olukord vajab tugevaid reaktsioone, siis seda ka näeb. Eelkõige Alex'i puhul. Üldse on tema kirjutamine õnnestunud - tugev naistegelane, kes ei karda teatud hetkedel olla haavatav. Jätab inimliku mulje. :) Kinney jättis endast esialgu mitte kõige parema mulje, kuid hooaja lõpuks oli ta üks lemmikute seast.

Alguses kartsin, et Charlie osalus jääb tagasihoidlikuks, sest noh, ta ju nähtamatu ega saa suhelda teiste tegelastega. Õnneks leiti talle tegevust. Kuigi oleks soovinud täpsemalt teada, mis piirid seab kehavälisesse kogemusse pidama jäämine. Charlie sai toetada vastu seina, istuda toolidel, kuid mitte keerata ajalehe lehte. Arvatavasti olen harjunud ulmekatega, kus enamasti saab teadusliku seletuse (fiction or not) erinevatele olukordadele. :irw:

Kui tuleb välja teine hooaeg, jätkan vaatamist. Esimene lõpetati huvitavalt ja loodan, et peategelaste vahel saab kõik korda. Kanadas läheb sarjal hästi, kuid USA's mitte. Kaks viimast osa võeti eetrist maha ning pandi vaatamiseks kanali kodulehele. Loodetavasti ei muuda see Saving Hope'i jätkamist peale teist hooaega väga keeruliseks.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12


Mine Seriaalid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist