Moderaator: Meeskond
Rassu kirjutas:"Vasaku jala reede" ja "Nimed marmortahvlil"
brixxx kirjutas:Igaüks tehku ise edetabel.Rassu kirjutas:"Vasaku jala reede" ja "Nimed marmortahvlil"
Mina telekast ''Vasaku jala reedet'' ei vaadanud, aga sattusin üks päev vaatama ühte stseeni filmist, kus Ott Lepland ja Priit Loog olid baaris ja rääkisid lolli juttu, see stseen tekitas tunde, et ei meeldi film ja ei taha ka eriti seda filmi tervenisti vaadata.
brixxx kirjutas:Ott Lepland ja Priit Loog olid baaris ja rääkisid lolli juttu, see stseen tekitas tunde, et ei meeldi film ja ei taha ka eriti seda filmi tervenisti vaadata.
CM-Girl kirjutas:brixxx kirjutas:Igaüks tehku ise edetabel.Rassu kirjutas:"Vasaku jala reede" ja "Nimed marmortahvlil"
Mina telekast ''Vasaku jala reedet'' ei vaadanud, aga sattusin üks päev vaatama ühte stseeni filmist, kus Ott Lepland ja Priit Loog olid baaris ja rääkisid lolli juttu, see stseen tekitas tunde, et ei meeldi film ja ei taha ka eriti seda filmi tervenisti vaadata.
No mida..Ühe stseeni tõttu mida juhtud filmist nägema, ei saa kohe öelda, et ei meeldi. Vaja ikka film tervikuna ära vaadata (sama lugu siis seriaalide episoodide puhulgi). Cmon nagu.
Defexer kirjutas:Nahhui sa seda üldse reaalsusega võrdled? Selleasemel, et end nende naiste asemele panna ja südamesse midagi võtta siis parem vaata Leplandi näitlemist, sest see oli tõesti eepiline ja olen kindel, et sa vähemalt korra naerad sellepeale.
Omaltpoolt kindlasti "Mina olin siin" ja "Klass" (omalajal, kui nägin oli see elamus võimas kuid hetkel võin puhtalt öelda, et see film on väga ära leierdatud).
brixxx kirjutas:kaks minu lemmiknäitlejat Rasmus Kaljujärv ja Lembit Ulfsak.
Forza kirjutas:brixxx kirjutas:kaks minu lemmiknäitlejat Rasmus Kaljujärv ja Lembit Ulfsak.
Robert Downey Jr. teeb ka lõpus väikse kameo, nii et kolmest kolm
brixxx kirjutas:Forza kirjutas:brixxx kirjutas:kaks minu lemmiknäitlejat Rasmus Kaljujärv ja Lembit Ulfsak.
Robert Downey Jr. teeb ka lõpus väikse kameo, nii et kolmest kolm
Mis udu jutt see on?
Forza kirjutas:brixxx kirjutas:Forza kirjutas:Robert Downey Jr. teeb ka lõpus väikse kameo, nii et kolmest kolm
Mis udu jutt see on?
Loll kenno, noh. Vaata hoolikamalt seal klassiruumis, kus Rass õpib. Seal õpib kooliasju ka Robert Downey Jr, kes õpib.
brixxx kirjutas:Forza kirjutas:brixxx kirjutas:Mis udu jutt see on?
Loll kenno, noh. Vaata hoolikamalt seal klassiruumis, kus Rass õpib. Seal õpib kooliasju ka Robert Downey Jr, kes õpib.
Ei usu ma sellist udu juttu. Lõpetaks selle teema, selleks on filmide teema.
Pigem siia kirjutada, mis 21.saj eesti filme olete näinud ja kommentaar nende kohta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist