Lumivalgeke ja kütt

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Lumivalgeke ja kütt

PostitusPostitas Rain » 30. Detsember 2011, 14:54

Lumivalgeke ja kütt
Snow White and the Huntsman (2012)

Eepilises seiklusfilmis "Lumivalgeke ja kütt" mängib Kristen Stewart ("Videviku" saaga) ainsat inimest kogu maal, kes on kaunim kurjast kuningannast (Oscari-võitja Charlize Theron), kes püüab teda seetõttu iga hinna eest hävitada. Julm valitseja ei osanud aga ettegi kujutada, et tema võimu ohustav südikas noor naine on õppinud sõjakunste sellesama küti (Chris Hemsworth, "Thor") käe all, kelle kuninganna Lumivalgekest tapma saatis. Noor Briti staar Sam Claflin ("Kariibi mere piraadid: võõrastel vetel") kehastab prints Williamit, keda on pikka aega paelunud Lumivalgekese ilu.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Re: Lumivalgeke ja kütt

PostitusPostitas LiveForThis » 25. Mai 2012, 22:30

See film näeb ikka haigelt hea välja. Eriti Theron. 8)

Väga loodan, et sellest saab asja. Mitte ei ole jälle nii, et "Oh, lahe! Äge idee ja trailerid on nii kihvtid!" ja siis pärast vaatad vaatad kuidas KÕIK seda armutult peksavad ja Rottenis ilutsevad juba enne esilinastust mädanevad tomatid.


Sama saatus tabas ka Tarsem Singh`i 3D kreeklasi "Immortals".
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4911
Liitunud: 28. Juuni 2008, 15:25
Asukoht: Tallinn

Re: Lumivalgeke ja kütt

PostitusPostitas Rasmus » 07. Juuni 2012, 12:47

Mitte midagi suurepärast, kuid halb ta ka kohe kindlasti polnud. Üldiselt oli täpselt see, mida oodata oligi. Kui juba muinasjuttu muuta, siis oleks võinud seda julgemalt teha, sest tegelikult jäi sisu ikkagi samaks. Kuskil poole pealt muutus veidi igavaks ja hakkasin juba lõppu ootama, aga võib-olla oli see tingitud hoopis Kosmose külmast saalist. :)) Igal juhul lõpulahing oli päris normull ja tõmbas uuesti käima.

6/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

PostitusPostitas Wisegirl » 18. Juuni 2012, 18:01

Ilus muinasjutt.
Kõige südamlikum stseen jäi sellesse hetke, kus Lumivalgeke trolliga tõtt vaatab. Piisav, et silmad märjaks teha, armas moment.
Mind lõbustas see, et surnud mets oli hirmus tänu metsas leiduvale/lendlevale narkotsile. So fun. Hirmul on ikka päris suured silmad.

Imekaunis Theron suutis näitlemisega oma ilu tervete pügalate võrra langetada, tubli töö. Tore, et kurjale kuningannale veidi sügavust juurde liideti; minevik ja lapsepõlv.

Lõpulaul oli ka ilus.

Tehku nüüd film merineitsist. Ikka see õige versioon, kus pole mingit happy endingut.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1082
Liitunud: 28. Detsember 2005, 01:15
Asukoht: Sydney

Re: Lumivalgeke ja kütt

PostitusPostitas villy34 » 10. Juuli 2012, 15:49

tõsiselt hästi tehtud film, kõik oli hea, päkapikud täiesti jumalikud, heli oli parim, ka Kristen meeldib mulle, oleks pannud isegi 10/10 aga lõpp ei veennud, mida ta pidi sinna üksi ronima, kui oli teada, milleks üks teatud isend võimeline on ja mida ta on valmis selle nimel tegema, mis tal vaja oli.
9/10
villy34
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 34
Liitunud: 05. November 2009, 15:51

Re: Lumivalgeke ja kütt

PostitusPostitas Pixie » 09. September 2012, 00:54

Huvitav, kui palju oleks filmi päästnud kellegi teises peaosas olemine. Kristen Stewart oli kohutav. Üritasin eelarvamused maha suruda ning oodata elamust, kus ta näitleb her socks off. Sisimas lootsin, et Twilight'i näitlemine on tingitud kehvast kirjutamisest. Nüüd olen veendunud, et sama suur viga on Stewart ise. Üks asi on see, et vangikongis istunud Snow White'il on ilusad juuksed, nahk, hambad, kulmud, eksole. Aga tema mängitud tegelane oli täiesti... elutu ja tühi. Peategelane ei suutnud filmi vedada, kordades huvitavamad olid Huntsman ja Evil Queen. Filmi lõpupoole tehtud ergutuskõne näis suure naljana, ei usu, et sõdurid saaks sellest hoo sisse. Pff.

Kiidaks süngemat tooni. See oli minu jaoks tõesti ootamatu, noh, treiler ka nägemata. Natuke imestasin, et reiting oli PG-13 (ehk siis MS12?). Veel jättis positiivse mulje Theron, ilus naine - kordades parem kui "kõikidest ilusaim" Snow White, ning tema lugu tehti mineviku näitamisega täitsa huvitavaks. Veidi sai isegi kaasa tunda, kuid päris tema poolele üle ei läinud. Hemsworth oli samuti sümpaatne. William'i tegelane ei tundunud eriti vajalik. Veel meeldis CGI, kohati ka muusika kasutamine. Hetkel pole absoluutselt huvi teise osa vastu. Eks näeb, mis muudatusi tehakse; mis tegelased/näitlejad osa võtavad.

3/10
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead
 
Postitusi: 1740
Liitunud: 22. Aprill 2007, 17:12


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 72 külalist

cron