Rassu kirjutas:Chuck S04E01 - ei tea, kas tegu on just hämmastava režiiga eepilisusega, aga väga lahe sari tundub küll
Heh, see on umbes-täpselt see osa, mille järel ma Chuck'i vaatamise lõpetada otsustasin. Vii mu alustatud töö nüüd lõpule!
Aga mis viimati (või hiljuti) vaadatud seriaalidesse puutub, siis
coming up: guilty pleasure exxxtra ehk MTV teismeliste seebid:
Teen Wolf 1. hooaeg
Seriaal, mida ma oleks 12-aastaselt totaalselt armastanud ja mille tegelaste pilte mu sein nagu ühel korralikul obsessiivsel varateismelisel kahtlemata täis oleks kleebitud. Ehk tõeliselt kahju, et ma enam 12-aastane pole, sest seni pole suutnud välja mõelda veel ühtegi mitte-kahtlustäratavat vabandust, et oma tapeet alaealiste noormeeste fotojäädvustustega üle katta. Nimelt pole Teen Wolf'is absoluutselt mitte ühtegi koledat tegelast. Aga hoolimata tõsiasjast, et kogu näitlejaskond näeb välja nagu oleks nad mõnelt Milano
catwalkilt sisse vehitud, algab lugu pihta sellega, kuidas pigem
ebapopulaarne (ilmselt on koolis, kus kõik on ilusad, kujunenud välja mingid omad standardid populaarsuse paika panemiseks) nooruk Scott saab hundilt hammustada... Ja loo edasist kulgu pole enam väga raske ette ennustada - selle hammustuse tõttu on ta võimed lakrossis kordades paranenud, nii et peagi on ta kooli popim poiss (jumal tänatud!). Tegelikult ei mängi ei kool ega populaarsus sarjas eriti olulist rolli, kuid see väike seik tundus mulle lihtsalt naljakas.
Aga okei, hoolimata sellest, et tegelased kipuvad olema pisut ühekülgsed (50% Scotti sõnavarast moodustab "Allison" - tüdruku nimi, keda ta paar kuud teadnud on, aga otseloomulikult on see ta elu kõige suurem armastus), on Teen Wolf tegelikult päris lõbus - kuigi esimese hooaja kõikvõimalikud sisu
twistid ei suutnud eriti millegagi üllatada, pole dialoog üldse halb. Tihtipeale suudavad tegelased ise olukorra/mõne teise karakteri tobeda käitumise päris nutikalt sõnadesse panna - naljade edetabeli tipus on üsna konkurentsitult hundipoisi parim sõber (ja seriaali parim tegelane) Stiles.
Päris uue põlvkonna "Buffyks", milleks Teen Wolf'i mõndades arvustustes tituleeritud on, ma seda ei nimetaks, aga siiski on
teismelised + üleloomulikud olendid + huumor kompoti näol teatud sarnasus tõesti olemas.

Supernatural: varased aastad ehk
teen Sam ja
teen Dean (proovige "
teen" Dean 10 korda järjest öelda)
Ehk kokkuvõttes täiesti
7/10 seriaal.
Awkward 1x08
Seriaali sisuga uuesti kurssi viima ei hakka - parem oleks, et kõik mäletavad 0lli umbes aastatagust
spot-on tutvustust!
Kuigi absoluutselt IGA teise hooaja episoodi põhiprobleem on seisnenud selles, kas Jenna ikka on Matty'st üle saanud ja lahenenud lõpuks sellega, et JAH, on ja Jake on tore poiss(!!), ei ole ma siiski seda vaadates veel massiivset IQ langemist tundnud.
You're welcome! (Jah, sellest on saanud mu absoluutne lemmikfraas, mida ma ka igal võimalusel sarnast näoilmet esile manada püüdes kasutada olen üritanud.)MTV eri lõpp. (

)
Suits 2x09
Kui ma selle hooaja algul kirusin, et Suits on liiga seebistuma hakanud, siis nüüd võtan oma sõnad tagasi. Pärast esimest paari osa tuldi Mike+Rachel surmaringist päris kenasti välja ja edasi on mindud vana mõnusa
juhtum-millest-osa-lõppedes-enam-midagi-ei-mäleta-aga-sellest-on-suva-sest-dialoog-on-hea (ning mille sisse miksitud arvukad filmiviited veel paremaks teevad) juurde.
+ Selle hooajaga olen väga kiindunud Louis'esse, kelle tegelase esialgse "õel hamster" kuvandi ümber on ka veidi sügavamat sisu ehitama hakatud. Louis + Mike ja Louis + Rachel
duod töötasid väga hästi!
(Ja ma armastan endiselt ka Harvey't!)
The Newsroom 1x09
Haters gonna hate, aga ilmselt mu lemmik jooksvatest seriaalidest.