Maailma vallutamine: Lahing Los Angeles

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas lostinthemist » 15. Juuni 2011, 17:42

Igati hea film, mida vaadata vahelduseks sügavamõtteliste ja diipide jaapani filmide kõrvale.
Minu meelest ei olnud üldse nii halb film, nagu paljud siin kirjutavad. Kui kaks ajupoolkera jätta külmkappi maasikadesserdi kõrvale filmi ajaks, siis kärab küll ja on mõnus vaatamine.

Lahingustseenid olid väga võimsad, intensiivsed ja kaasahaaravad. Lugedes kõiki arvamusi läägete inspiratsioonikõnede kohta, olin filmi vaatamisel valmis halvimaks ja ma olin pettunud. Ei olnud need midagi nii hullud. Üks inspiratsioonikõne oli isegi üsna haarav, kui tüüp rääkis surnud tüüpidest.

Küll aga, filmil jäi midagi tõsiselt puudu. Adi iseloomustus paneb kõige paremini paika ja rohkem ei saakski nõustuda:
adi kirjutas:See film on nagu lastepitsa kus on ainult juust ja vorst. Mul pole midagi juustu ja vorsti vastu, aga ühes õiges pitsas peab olema ka seeni ja oliive ja hapukurki ning aeg-ajalt tahad tunda kuidas jalopeeno su keelt kõrvetab.

Ühesõnaga, filmis ei olnud näha mitte ühtegi seent ja oliivi ja hapukurki ja keelt kõrvetavat jalopeenot.

Film saab ühe plusspunkti lisaks sellele, et Michelle Rodriquezi tegelaskuju ei saanud lõpuks ometi surma. Mõelge ometi paljudele filmidele, kus see tšikk kaasa löönud ja kuidas stsenaristid lahendavad tema tegelaskuju saatuse.

6/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

Re:

PostitusPostitas CyberRax » 09. Juuli 2011, 01:39

thargun kirjutas:terve filmi jooksul,ma ei tundund tegelastelel kaasa
Täpselt minu mõte - miski ülemus kes põeb selle pärast et on alluvaid kaotanud ja tahab armeest lahkuda, miskid tüübid kes põevad selle pärast et nende üks ülemustest on alluvaid kaotanud, miski teine ülemus kes põeb selle pärast et on esimest päeva ametipostil, miskid tsivilistid kellel pole muud otstarvet kui pommitamisalas kopitamine nii et sõduritel oleks võimalust põdeda...
"Intensiivsuse" edasiandmisega oli tõsiselt üle pingutatud (pilti väristati rõõmsalt ka vähemalt ühes stseenis kus punt oli siseruumides ja parajasti mürglit ei toimunud), paugutamine oli asjata (saan aru et päriselus läheb enamus laskudest mööda, aga filmis ootaks seda et ikka pihta kah saadaks), lõpptulemus oli nõme (baasi jõudes konstateeritakse fakti et tuhandetele sõduritele on ära tehtud, seejärel minnakse kuuekesi - või palju neid seal täpselt oligi - ja tehakse ründajatele tuupi). Olid mõned head ideed (sõda jänkide ukseesisel, piiritletud operatsioon mis sõduritele anti, see et pommirünnak jäi tulemata), aga need ei päästnud. 3,5/10.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!
CyberRax
Eliit

Re: Maailma vallutamine: Lahing Los Angeles

PostitusPostitas CM-Girl » 20. Aprill 2012, 21:34

Nägin jupp aega tagasi seda filmi, mõned üksikud stseenid on meelde jäänud, aga põhiliselt . . . explosions (Y)

7/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Maailma vallutamine: Lahing Los Angeles

PostitusPostitas MNC » 11. August 2012, 02:37

civilians, civilijanns, tsiviljanns, save the civilians, we must save civiljans, go for civilijans, free galojan!

Ok, ok..tegelt läksin tüdinult suitsetama siis, kui alles kolmesaja kuueteistkümendat korda midagi tsiviljanide pühadusest ja kaitsmise ülimuslikkusest mögisema hakati...kui tagasi tuppa astusin oli hunnik lennukeid puruks, aga tsiviljanid ikka elus ja sinna see jäigi.

Aga ei, tegelt panin film mõtlema, et kas tõesti on ufo-hüsteeria jänkistanis nii suur, et oli vaja teha selline "My fellow ämericans - olge maru rahulikud. Teadke, et isegi kui meie võitmatu jänkiarmee on sõda kaotamas, tegeleme me ikkagi esmajärjekorras tsiivilelanike turvalisuse tagamisega..."

Igastahes...Skyline oli parem, ehkki kõik mis olematu karakteristikaga tegelastesse puutus, oleks võinud täiesti olemata olla, aga....kuna Rihanna VS Space Umbrellast on käimas alles esiminutid, siis on BLA-l veel lootust mitte-olla "viimase aja halvim tulnukapeksu film".

Ps. Jätan endale vabaduse järgmise "laadime haavatud kopterisse ja siis vaatame ilase muusikapala saatel, kuidas koperdis õhku lastakse" stseeni ajal oksele hakata.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist