Saar (2005)

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Saar (2005)

PostitusPostitas brixxx » 02. August 2012, 11:55

Sisult perfektne, mitte näitlejate osas. Nt. ''The Dark Knight Rises'' oli ka perfektne filmi, aga ega mulle ei meeldi Cristian Bale. Mul ei pruugi näitleja eriti meeldida, aga kui ta mängib osa hästi, siis ei tee see ka filmi kehvemaks. Ning ma kirjutasin peaaegu perfektne, kuna ise isiklikult oleks tahtnud rohkem arsti põhjusi psühholoogilisemas lähenemises näha.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rasmus » 02. August 2012, 13:07

brixxx kirjutas:jutt

Su hindamissüsteem ei tööta niimoodi, kui paned kõigile filmidele, millel sa miinuseid ei näe, 10 punkti. Võta oma kõigist hinnetest umbes kaks punkti maha, oleks tulevikus veidi kergem ehk.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas brixxx » 02. August 2012, 13:25

Rassu kirjutas:

Su hindamissüsteem ei tööta niimoodi, kui paned kõigile filmidele, millel sa miinuseid ei näe, 10 punkti. Võta oma kõigist hinnetest umbes kaks punkti maha, oleks tulevikus veidi kergem ehk.

Aga filmil millel ma miinuseid ei näe, on ka üks mu lemmikuid filme ja ilmselt vaatan veel kord neid 10 punkti saanud filme.
Millistele filmidele siis peaks 10 punkti panema?
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rasmus » 02. August 2012, 13:32

brixxx kirjutas:
Rassu kirjutas:

Aga filmil millel ma miinuseid ei näe, on ka üks mu lemmikuid filme ja ilmselt vaatan veel kord neid 10 punkti saanud filme.
Millistele filmidele siis peaks 10 punkti panema?

No TDKR puhul tuli sul kümnest punktist puudu, pidid 10+ panema. Kõik su hiljuti hinnatud filmid on saanud kümme punkti, sellist hinnet peaks jagama pigem kord kuus või harvemgi. Näitlejate pärast puhtalt ei tohiks ka nagu hinnata (nt Soldiers of Fortune, mis vääriks umbes nelja punkti, sai sinult Sean Beani tõttu 10)... Aga eks sa ise tead.
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas brixxx » 02. August 2012, 15:26

Rassu kirjutas:No TDKR puhul tuli sul kümnest punktist puudu, pidid 10+ panema. Kõik su hiljuti hinnatud filmid on saanud kümme punkti, sellist hinnet peaks jagama pigem kord kuus või harvemgi. Näitlejate pärast puhtalt ei tohiks ka nagu hinnata (nt Soldiers of Fortune, mis vääriks umbes nelja punkti, sai sinult Sean Beani tõttu 10)... Aga eks sa ise tead.

Spoiler :
''Soldiers of Fortune'' ei saanud ainult Sean Beani pärast 10 punkti, esiteks mulle sisu meeldis ning seal mängis veel James Cromwell (on samuti üks lemmikuid näitlejaid, see näitleja meeldib ühel põhjusel veel peale näitlemise, et ta on pikk) ja Cristian Slater. Ma võin vähendata selle filmi punkte, aga alla 8 ta kindlasti ei saa, siiski ma ei muuda seda kuna mulle meeldib see film.

Sellega ma ei ole nõus et peaks kord kuus 10 punkti filmidele jagama, võibolla ainult sel juhul, kui vaatan ainult neid filme, mis kinos näidatakse, aga ma vaatan sageli erinevatest kümnenditest filme ja erinevate žanridega. Kui ma hakkan lavastaja järgi filme vaatama, siis on vast veelgi raskem hinnada madalate hinnetega filme, nt.
Spoiler :
täna uurisin enda lemmik filmi ''Face/Off'' lavastaja John Woo filme ning kuuest filmist, mida tahan vaadata, tundub trailerite põhjal, et vähemalt kaks filmi saavad 10 punkti.

Ilmselt olen selline inimene, kellele tunduvad kõik filmid huvitavad ja hakkavad kergesti näitlejad meeldima selletõttu ka vaatan ning tahan ka saada näitleja karjäärist objektiivse arvamuse, selletõttu vaatan ka kindlate näitlejate filme järjest.
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gang-pae » 02. August 2012, 15:54

Pilt
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas lostinthemist » 02. August 2012, 16:14

Pilt
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 02. August 2012, 17:14

Pilt
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Eelmine