Super Mike

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Super Mike

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 30. Aprill 2012, 18:55

Super Mike
Magic Mike (2012)

Stripparite maailmas asetleidva komöödia lavastajaks on Steven Soderbergh ("Oceani 11 - kõrged panused", "Plahvatusohtlik") ning peaosas astub üles Channing Tatum ("Keelatud tants", "21 Jump Street"), kelle elukäik on ühtlasi filmi süžee aluseks. Tatum mängib kogenud tantsijat, kes jagab oma õpilasele (Alex Pettyfer) nippe, kuidas pidu panna, naisi ära rääkida ja kergesti raha teenida.

Teistes osades Matthew McConaughey ("Tänavajurist"), Olivia Munn ("Põrgulik kohting") ja Joe Manganiello ("Mida oodata last oodates").

www.forumcinemas.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

Re: Super Mike

PostitusPostitas Rasmus » 05. Juuli 2012, 17:01

Palju tuttavaid nägusid oli kokku toodud. RWJ showst silma jäänud Gabriel Iglesiast oli üllatav sellises filmis näha. Hakkas venima veits, aga muidu täitsa normaalne film ja eriti esimene pool.

6/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Keilyke » 07. Juuli 2012, 18:22

Mulle meeldis. Eriti meeldis Channing Tatumi tantsimine. Minu jaoks oli üllatav näha Adam Rodriguez't selles filmis. CSI'sse sobis ta rohkem.
Lõpp vajus veidi ära, oleks tahtnud rohkem näha, et mis edasi.
8/10
Kasutaja avatar
Keilyke
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Kickflick » 07. Juuli 2012, 19:05

Lõbus film, kuid alasti mehi oleks võinud vähem olla ja moraalitsemine ei meeldinud lõpus.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 08. Juuli 2012, 13:08

Mulle väga meeldib näha filmides inimeste mandumist uue elustiili pärast, seega Alex Pettyferi tegelase käekäigu poole pealt oli see minu jaoks niigi suur pluss, aga enim meeldis see, et film on millestki näiliselt üsna labasest (meeste striptiis), kuid esitab üsna suuri küsimusi, nagu: "Mis on elu? Mis on raha? Mis on haridus? Mida raha ja haridus mulle annavad?". Channing Tatum on end ilusti tõestada suutnud, mõne aastaga sirgus sellest kandilisest b-grade actorist tõeliselt tugev näitleja ning südametemurdja (ei räägi antud juhul niivõrd endast kui naistest). Režiitöö oli mõnusalt isikupärane nagu see Soderberghil olema kipub. Mulle meeldis see Miami rannikulinna keskkond väga. Üks aasta parimaid seni.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Pixie » 28. September 2012, 23:53

Esialgu näib film olevat lihtsalt kenadest meesstripparitest, kes oskavad tantsida ning pidutseda. Loo edenedes tekkis aga selline kurb ning rahulolematu alatoon. Võib-olla tekitatud meeleheitlikult kisendavate naispubliku pärast, erinevate sekelduste tõttu või andis Tatum Mike'i hingeseisundit niivõrd hästi edasi. Dallas oli huvitav tegelane, selline salakaval, keda oleks raske usaldada. Adam oli enamuse ajast mitte midagi ütlev, tema olemust ei suutnud ma ära tabada. Lõpus muutus hoolimatu käitumise tõttu pigem vastumeelseks. Muusika oli ok, esinemised meelelahutuslikud. Mõni stseen jäi silma tänu huvitava nurga alt filmimisele.

7/10

Must say, seda videot oleks võinud näha peale filmi vaatamist.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist