Sharon Stone

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Sharon Stone

PostitusPostitas Ralf » 01. Juuli 2012, 14:15

Sharon Stone
Pennsylvania, USA (10.03.1958)

Sharon Stone on USA päritolu näitlejanna ja 90ndate seksisümbol, kes sündis ja kasvas üles Pennsylvanias asuvas väikelinnas Meadville'is. Tema range isa oli tehasetööline. Peres oli kokku neli last. Stone käis Saegertowni keskkoolis ning hiljem Edinboro ülikoolis, mille lõpetas kraadiga. Tema ilu märgati juba Pennsylvanias - näiteks oli ta osariigi missikandidaat. Äärmiselt leidlik, tark ja suure lugemishuviga Sharon leidis, et temale sobivaim töö oleks saada juristiks. Ometi võttis ta nõuks saada modelliks. Alustuseks kolis ta New Jerseysse ja sõlmis peatselt lepingu Fordi modelliagentuuriga.

Korraga valdas Stone'i soov proovida näitlemist ja otsustas proovida saada pisikest osa Woody Alleni filmis "Tähetolmust mälestused". Esimene suurem osatäitmine oli tal aga Wes Craveni õudusfilmis "Surmatoov õnnistus". Suurema tähelepanu tõi talle aga Paul Verhoeveni ulmemärul "Täielik mäluvahetus", kus kehastas Arnold Schwarzennegeri mängitud peategelase kahepalgelist kaasat. Hollywoodi superstaariks tegi Stone'i aga hilisem Verhoeveni film - "Ürgne instinkt". Selles mängis ta biseksuaalset ja kõrge libiidoga võimalikku sarimõrvarit, manipulatiivset Catherine Trammelli. Äärmiselt erootilist ja paljastavat filmi saatis tohutu menu. Filmis on ka ikooniline stseen, kus ülekuulamise käigus paljastatakse hetkeks Stone'i jalgevahe, kusjuures võtete käigus arvas näitlejatar, et näidatakse vähem kui Verhoeven tegelikult kavatses.

Stone ongi peaasjalikult tuntud erootiliste põnevike poolest, kuid neiu on töötanud ka väga paljude mainekate lavastajatega. Martin Scorsese armastatud draamas "Kasiino" mängis Stone Robert De Niro dekadentlikku abikaasat Ginger McKennat. Rolli eest sai Stone Oscari nominatsiooni.

Näitlejanna on olnud korduvalt kihlatud ja/või abielus. Näiteks naitus ta kaheksakümnendate keskel teleprodutsendi Michael Greenburgiga. Abielu kestis 3 aastat ning katkestati ametlikult 1990. aastal. 1993. aastal kihlus ta William J. MacDonaldiga, kellega kohtus erootilise põneviku "Sliver" võtteplatsil. MacDonald hülgas oma naise Naomi Baca, et Stone'iga olla, kuid kahe kooselu jäi kestma kõigest aastaks. Järgmine kihlus oli aastal 1995 Bob Wagneriga, kellega Stone tutvus filmi "Kiirem jääb ellu" tegemise käigus. Pärast lahkuminekut saatis Stone kihlasõrmuse kulleriga tagasi. 1998. aastal abiellus ta Phil Bronsteiniga, kellega adopteeris väikse Roan Josephi. Kahjuks viisid erimeelsused lahutuseni ning Stone oli 2004. aastast taas vallaline, kuid otsustas adopteerida veel kaks last - Laird Vonne'i 2005. aastal ja Quinn Kelly 2006. aastal.

Stone sai palju kriitikat 2008. aastal, kui ütles Hiinas toimunud maavärina järel, et tegu oli karmaga, kuna hiinlastel on kombeks tiibetlasi halvasti kohelda, teadmata, et kohas, kus maavärin toimus, moodustavad tiibetlased umbes poole rahvast. Näitlejatar väitis end sõber olevat Dalai Lamaga, mida viimane eitas. Samuti on Stone öelnud, et tema IQ on 148 ja on Mensa liige, kuid lükkas omaenda väite 2002. aastal ümber. Tema näitlejakarjäär pole viimase aastakümne jooksul olnud kuigi viljakas ja tulemuslik. 2006. aastal linastunud "Ürginstinkt 2" osutus täielikuks läbikukkumiseks nii kinokassades kui kriitikute silmis.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Mine Näitlejad

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist