Vaatasin
Taani - Saksamaa mängu ära
(1:2). Hea, et mõlemad tiimid skoorisid. Väga kena värav Podolskilt. Selles mängus panid mõned pallikaotused küll kukalt kratsima. Gomez kõige silmapaistvam, tüüp tahab kindlasti oma väravatearvu suurendada. Mäng oli selles suhtes suht igav, et kohtunik ei tahtnud kuidagi kaarte jagada.

Mulle hakkas isegi Saksamaa jalgpallikoondis meeldima. Uskumatu aga tõsi. Väga meeldis sakslaste teine värav, see reaktsioon. Rõõmustasin isegi mina.
Itaalia - Iirimaa 2:0Parim mäng iirlastelt. Mäng oli kestnud ainult 9 sekundit ja juba hea võimalus iirlastel. wtf nagu

Verd sai ka selles mängus näha, Itaalia vv sai kollase ja iiri mängija punase. Kahju, et Andrews enndast talitseda ei suutnud. Riietumisruum vist terveks ei jäänud. II poolaeg oli ikka täitsa põnev. Balotelli värav

Mängida oskab, aga iseloom pole küll kiita. Meeldis Itaalia mängijate reaktsioon kui teada said, et edasi pääsesid.
I
nglismaa - Ukraina 1:0Mida mängu. Draama draama draama.
Rooney sai mängu ja lõi kena värava. Tundus, et ta ainus kes mängib. Teised nagu oleks maganud või ma ei tea...Inglased ka ainult kukuksid, püsti ei oska eriti püsida. Ukrainlased olid ründavamad. Ukrainlased lõid värava, aga joonekohtunik ei märganud, et pall üle joone oli. Suluseisu ka ei vilistatud. Selle EM'i suurim feil kohtunikelt.
Rootsi - Prantsusmaa 2:0Rootsi totaalselt vääris võitu. Millised väravad. Zlatani värav on kindlasti minu lemmik (vähemalt hetkeseisuga). Ei tea mida need prantslased küll uimerdasid, kohutav. Rootslased olid ikka tunduvalt aktiivsemad, võimalusi oli palju, realiseeriti kaks. Prantsusmaal oli ka võimalusi aga jah..ei õnnestunud. Tundub, et ainus kes mängis oli Benzema (ja Ribery ka). I poolaeg oli igav, II poolaeg algas hästi, Rootsi vahetusmehel kohe esimesel minutil hea võimalus skoorida.
Vaatamata kaotusele, sai Prantsusmaa siiski edasi.