Ralf kirjutas:Satiir ja sõnum oli tõesti võimendatud ja ülepingutatud punktini, kus tundus, et seda lihtsalt vägistatakse sulle sisse, aga sellist muljet mul ei jäänud - küll aga sisaldas film ise teatud määral elemente, mida samal ajal kritiseeriti. Näiteks sõnub peategelane, et kõik on muutunud nii šokeerivaks, et poleks midagi imestada, kui "2 Girls 1 Cup"-is olnud neiudel peatselt televisioonis kohtingusaade oleks, samas sisaldab antud film ise stseene, mis on pelgalt shock value peale välja mängitud (imiku tapmine) - ei tea, kas sellega siis üritati mõtet tõestada või ongi film osa käsitletava teema masinavärgist? Lähenemine oli muidugi õige.
Nõustun. Võib-olla Bobcat lihtsalt lootis, et mõni filmis kritiseeritutest Jersey Shore'i õlidest satub seda filmi vaatama ning üritas sellele publikule filmi võimalikult seeditavaks teha. Kordamine on tarkuse ema. After all, nendel, kes juba tema vaadetega nõustuvad ei ole siit filmist suurt midagi saada ning see ongi üks vigasid minu meelest. Kui ma nüüd peaks valima millisest filmist Bobcat oleks pidanud eeskuju võtma siis ilmselt vana hea Fight Club - mitmeti kattuva sõnumiga, aga esitletud läbi huvitavate tegelaste ning palju hoolikamalt ja vaoshoitumalt.
Panin samuti tähele kerget silmakirjalikku ebakõla filmis toimuva ning selle sõnumi vahel. Mulle näis see nagu väga
obvious lõks kuhu filmitegija võib kukkuda, seega ma olin veendunud, et mingi hetk juhib film oma vägivaldsele sisule tähelepanu. Ma ootasin mingit
meta stseeni, kus Jack ehk vaatab kaamerasse ja süüdistab siis publikut selle eest, mida nad vaatama on tulnud. Oleks klappinud juba mainitud
in-your-face taktikaga. Kahjuks film mingit iseteadlikkust ei paista demonstreerivat seega ma ei teagi, mida arvata.