See oleks nagu Harry Potteri film,mille oleks lavastanud Tim Burton.Tegelikult oleks võinud selle Tim Burton küll lavastada
Ehh...nagu Harry Potteri film? Kui oleks lavastanud Tim Burton, oleks sellest filmist tulnud hoopis midagi teistsugust, täiesti ettearvamatut, ma arvan. Ja mõista-mõista, kes kindlasti Carrey asemel Count Olafi rollis oleks olnud...

Ma ju ei tea, mis Tim Burtoni käe all sellest valminud oleks, kuid arvan, et ehk Brad Silberling´i variant siiski on parem. Väga hästi tehtud.
Aga film ise. Olin seda juba ammu näha tahtnud. Kunagi tahtsin raamatut lugeda, pakkus huvi. Siis veel filmi polnud. Aga kahjuks raamatukogus polnud Lemony Snicketi sarju
Igatahes jäin väga rahule! Jim Carrey sobis rolli suurepäraselt. Kahtlen sügavalt, et keegi teine paremini oleks hakkama saanud. Ja peab ütlema, et roll ise oli kindlasti sedalaadi, millist andekad näitlejad peaks tahtma

Üleüldse mõnus ja huvitav lugu. Ja vägagi omapärased tegelased kõik. Igaühel oma isiksus.
Filmižanri kohta ütleks, et see on (musta) huumoriga vürtsitatud fantaasia muinasjutt-draama. Väga omapärane film. Mõnusalt muinasjutulik, mis mulle alati õudsalt meeldib. Väga kaunis film. Samas jäi mulje nagu ei oleks ikka päris lõpp, lugu võiks vabalt jätkuda. Ja ehk jätkubki.
Eks ma üritan endiselt raamatud leida ja lugeda.