Lemony Snicketi sari õnnetuid lugusid

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Lemony Snicketi sari õnnetuid lugusid

PostitusPostitas Asko » 20. Veebruar 2005, 19:19

Lemony Snicketi sari õnnetuid lugusid
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events

Violet (Emily Browning), Klaus (Liam Aiken) ja Sunny (Kara ja Shelby Hoffman) on kolm imelast, kes peale vanemate traagilist surma hooldaja kätte usaldatakse. Nende hooldajaks määratud Krahv Olaf (Jim Carrey) on veider ning väga ahne vanamees, kes laste elu mingil moel lihtsaks ei tee. Peale Krahv Olafi nurjunud üritust lastest "õnnetuse" teel vabaneda ning nende suur vara endale saada, saadetakse need järjest uute hooldajate juurde, kuid see kõige esimene ei taha neid kuidagi rahule jätta ...

Terviklikku tutvustust loe siit.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
Kasutaja avatar
Asko
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 636
Liitunud: 28. Detsember 2004, 18:39
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Taavi » 20. Juuli 2005, 20:13

Väga omalaadne film. Soovitan igaühele. Midagi sellist üheski teises filmis ei näe.
Legendaarsete muinasjuttude stiilis. Tehtud nii, nagu raamatut lugedes unelmates ette kujutad. On nii õelaid kasuvanemaid kui häid põikpäid. Lapsed üritavad rääkida, aga keegi ei lase neil isegi juttu lõpetada. Mõnevõrra ehk ka õpetlik. Lapsesuu ei valeta .. kuigi need filmilapsed olid juba parajas teismeeas.
Ja siis see väike õde. Tema beebijutu tõlkimine oli leidlik. Lisas filmile palju huumorit juurde. Juba Jim Carrey pärast üksi peaks selle filmi ära vaatama. Ta näitab seda, millega ta endale nime on teind ...

Kordan veel, et vägaväga hea
Taavi
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1180
Liitunud: 17. Jaanuar 2005, 01:29
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas ringooo » 02. Jaanuar 2006, 14:44

See oleks nagu Harry Potteri film,mille oleks lavastanud Tim Burton.Tegelikult oleks võinud selle Tim Burton küll lavastada :) ,aga Brad Silberling samuti selle tööga väga hästi hakkama.
Geenius Carrey saab proovida lugematuid erinevaid grimme.
Ma olen neid raamatuid lugenud ja ma arvasin,et Jim Carrey ei tohiks sinna rolli sobida,aga vaatasin filmi ära ja ütleks,et ma ei oskaksgi sinna kedagi teist rolli sobitada.
Väga hea film!
Kasutaja avatar
ringooo
Bond, James Bond
Bond, James Bond
 
Postitusi: 635
Liitunud: 12. November 2005, 22:23
Asukoht: Rakvere

PostitusPostitas virsikukompott » 03. Jaanuar 2006, 01:41

Raamatud on ülihead ja Jim Carrey sobis ideaalselt sinna rolli ;D. Ma loodan, et nad teevad teiste raamatute järgi veel filme :).
�ge kunagi usaldage looma, kes koguaeg irvitab.Tal on midagi plaanis.
Kasutaja avatar
virsikukompott
Batman alustab
Batman alustab
 
Postitusi: 68
Liitunud: 25. Oktoober 2005, 18:09
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Kaisukaru » 03. Jaanuar 2006, 13:57

Väga meeldis. Seekord Carrey nii palju nagu üle ei pingutanudki :wink:
See on minu arvamus ja keegi ei solvu ;)
Kaisukaru
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 154
Liitunud: 12. August 2005, 11:50
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitas Weirdo » 05. Juuli 2006, 23:40

See oleks nagu Harry Potteri film,mille oleks lavastanud Tim Burton.Tegelikult oleks võinud selle Tim Burton küll lavastada


Ehh...nagu Harry Potteri film? Kui oleks lavastanud Tim Burton, oleks sellest filmist tulnud hoopis midagi teistsugust, täiesti ettearvamatut, ma arvan. Ja mõista-mõista, kes kindlasti Carrey asemel Count Olafi rollis oleks olnud... :P Ma ju ei tea, mis Tim Burtoni käe all sellest valminud oleks, kuid arvan, et ehk Brad Silberling´i variant siiski on parem. Väga hästi tehtud.

Aga film ise. Olin seda juba ammu näha tahtnud. Kunagi tahtsin raamatut lugeda, pakkus huvi. Siis veel filmi polnud. Aga kahjuks raamatukogus polnud Lemony Snicketi sarju :(
Igatahes jäin väga rahule! Jim Carrey sobis rolli suurepäraselt. Kahtlen sügavalt, et keegi teine paremini oleks hakkama saanud. Ja peab ütlema, et roll ise oli kindlasti sedalaadi, millist andekad näitlejad peaks tahtma :) Üleüldse mõnus ja huvitav lugu. Ja vägagi omapärased tegelased kõik. Igaühel oma isiksus.

Filmižanri kohta ütleks, et see on (musta) huumoriga vürtsitatud fantaasia muinasjutt-draama. Väga omapärane film. Mõnusalt muinasjutulik, mis mulle alati õudsalt meeldib. Väga kaunis film. Samas jäi mulje nagu ei oleks ikka päris lõpp, lugu võiks vabalt jätkuda. Ja ehk jätkubki.

Eks ma üritan endiselt raamatud leida ja lugeda.
Kasutaja avatar
Weirdo
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 802
Liitunud: 02. Mai 2006, 18:28

PostitusPostitas Cochrane » 26. Mai 2010, 01:49

Nauditav adaptsioon, kahjuks ei tulnud sellele järgesid. 8/10
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 2680
Liitunud: 12. Aprill 2005, 12:17

Re: Lemony Snicketi sari õnnetuid lugusid

PostitusPostitas Rasmus » 08. Juuni 2012, 01:41

Ma olen lugenud läbi kõik eesti keeles ilmunud selle sarja raamatud ja lisaks veel kaks inglise keeles, nii et vaatasin seda filmi tõenäoliselt veidi teise pilguga. Raamatud on paremad. Raamatutes räägib Snicket igas peatükis sellest, kui õudses ja haletsusväärses olukorras lapsed on, kuid see film oli perekomöödia.

Untitled Lemony Snicket Sequel
...and suggested the sequel be a stop motion film because the lead actors have grown too old. "In an odd way, the best thing you could do is actually have Lemony Snicket say to the audience, 'Okay, we pawned the first film off as a mere dramatization with actors. Now I'm afraid I’m going to have to show you the real thing.'"

Loodan, et see järg tuleb varsti ja et näitlejate vahetamise idee saab teoks (sh võiks ka krahv Olafi rollis olla keegi muu kui Jim Carrey).
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 153 külalist

cron