Moderaator: Meeskond
Mul juba see mõttetu vingumine üle visanud paljude poolt. Muidugi osta raamatud ja loe ära. Esimesed 3 raamatut olid mul juba aasta enne esimest hooaega loetud ja nüüd loen viimast kahte raamatut. Pole veel kordagi vaatamist/lugemist seganud. Pigem vastupidi ja tegelikult üks raamatule truumaid adaptsiooni üldse. Kui sul on 1200lk paksud raamatud, siis ei saagi loota, et alla 10h hooaega jõuab kogu dialoog ja kõrval storyline ära mahutada. Nagu ma varem maininud siin, siis võibolla mõni üksikasi oli raamatus parem, mida nad seriaalides muutunud, aga no suures pildis on need no nii tähtsusetud muudatused, et ei vääri väga välja toomistki.Pixie kirjutas:Aga kuidas suhtuvad episoodi raamatute lugejad? Muljalt saadud info põhjal on jäänud mulje nagu ainult tv vaatajatele meeldis, kuid raamatu sündmustega kursis olevad fännid olid pettunud. Mulle meeldis S2 lõpp niiväga, et tekkis tahtmine lugeda raamatuid, et teada saada edasine sündmuste käik. Mõtlesin veidi, ja otsustasin siiski seriaali vaatamise kasuks. Raamatus on küll põhjalikumalt kirjas ja rohkem sündmusi, kuid kardan, et hakkab seriaali vaadates segama. Otsin lugemiseks midagi muud ja lepin S1 ja S2 re-watch'iga. Kokku juba 20 tunni ulatuses eetriaega.![]()
Game Of Thrones Soundtrack - Squeaky Toys Edition
Not sure how I feel about this...
Spellbound kirjutas:Üks asi jäi viimase osa juures vaevama või siis noh hoopis selle asja lahendus.Spoiler :
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist