Dave'i avastatud plagiaat (kuigi need kõik lood on seal ühest või teisest otsast plagiaadid)
Coldplay - Paradise ja Serbia laul
Moderaator: Meeskond
Rassu kirjutas:Dave'i avastatud plagiaat (kuigi need kõik lood on seal ühest või teisest otsast plagiaadid)
Coldplay - Paradise ja Serbia laul
brixxx kirjutas:selle aasta kõige lemmikum laul on UK - "Love Will Set You Free", esitajaks on 76.aastane Engelbert Humperdinck, täna olen seda artisti uurinud ja hetkel võin öelda minu lemmik muusik hetkel on Engelbert Humperdinck.
Rassu kirjutas:Pean tunnistama, et Engelbert Humperdincki laul on tõesti hea, kuigi ka teised laulud sellel aastal on head, aga Engelbert Humperdincki laul on sellel aastal kindlasti üks parimaid. OKEI, võibolla polnud Engelbert Humperdincki laul piisavalt hea, esimese koha jaoks, kuigi Engelbert Humperdincki laul oli kindlasti hea ja viimane koht kurvastav on.
Rassu kirjutas: Oleks võinud võitja siiski üllatus olla ja mulle oleks rohkem meeldinud isegi Serbia võit.
LiveForThis kirjutas:Kuidas see süsteem praegu on? Et esiviisik pääseb poolfinaalidest? Või hoopis esikümme?
CM-Girl kirjutas:Rassu kirjutas: Oleks võinud võitja siiski üllatus olla ja mulle oleks rohkem meeldinud isegi Serbia võit.
Kui tahad üllatust siis ära loe uudiseid, ära vaata telekat, ära kuula raadiot. Võid kivi all niikaua elada kuni Eurovisioon läbi vms.![]()
Rassu kirjutas:CM-Girl kirjutas:Rassu kirjutas: Oleks võinud võitja siiski üllatus olla ja mulle oleks rohkem meeldinud isegi Serbia võit.
Kui tahad üllatust siis ära loe uudiseid, ära vaata telekat, ära kuula raadiot. Võid kivi all niikaua elada kuni Eurovisioon läbi vms.![]()
Ma pidasin pigem seda silmas, et võitja ei võidaks nii suure ülekaaluga. Et nt viimane hääletaja otsustaks. Aga sellist lõppu pole vist vähemalt viimastel aastatel olnud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist