Tähevärav: Kontiinum

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas seeru1980 » 18. Märts 2009, 19:38

Sorry, lihtsalt juhtmed täna koos, aju ei võtta. Aga tänan
Gunnery Sergeant Hartmann: "I'm Gunnery Sergeant Hartman, your senior drill instructor, from now on you will speak only when spoken to, and the first and the last word out of your filthy sewers will be "Sir". Do you maggots understand that?"
Kasutaja avatar
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LiveForThis » 18. Märts 2009, 19:50

Eks ma ikka püüan :P
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 11. Aprill 2009, 15:26

Õnneks on järgmises filmis rohkem Jack'i. Veidi pettumus oli kogu "Jack is Back!" teadetega lootused üles kruvida, et näha, kui vähe teda üldse Continuum'is oli. Ning poolgi sellest ekraaniajast
alternate timeline'i Jack.
:(

Aga jahh, loodan rohkemat järgmisest filmist, mis on Jack-centric. Kahju, et peab nii kaua veel ootama - filmimine algab tõenäoliselt alles sügisel, kui SGU'ga ollakse ühelpool. Is it 2010 yet?
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Cochrane » 31. Mai 2010, 10:00

Vaadatav küll, aga ma ei saanud veel eraldi filmi tunnet kätte. See häiris veidi.

6/10
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Tähevärav: Kontiinum

PostitusPostitas Pixie » 27. Mai 2012, 16:22

Uudised 17 hooaega SG heliloojana tegutsenud Joel Goldsmith'i surmast ( :( ) panid mind kuulama olemasolevaid soundtrack'i väljaandeid. Mis omakorda tekitas üle pika-pika aja soovi vaadata miskit Stargate'i, täpsemalt siis Continuum. Hämmastavad emotsioonid, kas nostalgia, hiliste kurbade uudiste või filmi enda headuse pärast - ei oska öelda. Tore oli näha tuttavaid tegelasi, viimasel ajal olen neid isegi natuke igatsenud.

Nii frakkin' kurb meel, et Continuum jääbki viimaseks SG-1 seikluseks. Mitte et film oleks halb olnud, vaid lõpplahenduse pärast, mida ma igaks juhuks ei hakka välja kirjutama. Need, kes näinud on, teavad isegi. Oleks soovinud rohkem aega meile oluliste tegelastega, mis oleks SG-1 lugu ka edasi viinud. Veel kurvem meel on selle üle, et kolmas film jääb realiseerimata; raudselt oleks olnud suurepärane lõpetus pikaaegsele seiklusele.

Filmist endast niipalju, et tänu sellele muutus Qetesh üheks mu lemmik goa'uldiks. :) Suurepäraselt isekas, läbimõeldud käitumise ja väärikusega. Kordades parem tegelane kui Vala ise (imo!). Tugev sooritus Claudia Black'i poolt, eriti kuna audiokommentaaride kohaselt oli tal filmimise ajal raseduse tõttu väga kehv olla. Lahing Praxyon'is oli vinge, toimus suurepärase soundtrack'i saatel. Mida võib öelda terve filmi kohta.

Pilt
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist