Soprano kirjutas:brixxx, tore, et oled aktiivne ja teed uusi teemasid, aga pea natuke hoogu ja mõtle enne tegemist, kas teema on ikka VÄGA vajalik. Väga "põnev" on lugeda inimeste vastuseid siin, kas Eesti või välismaa...
Ma tegin selle teema kui lugesin foorumi teemat 2012 aasta oodatumad plaadid ning seal olid enamik välismaa albumid ning tekkis huvi, kas enamik inimesi eelistavad välismaa või eesti albumeid.Kui eurovisioon on läbi, siis hangin eurovisiooni laulud, hetkel on 2000, 2001, 2002, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 aasta eurovisiooni laulud olemas.
Viimasel ajal ei ole ma cd ostnud, tunnen, et mul hakkab vaikselt tulema külge jälle DVD-de ostmine.
Hetkel tundub, et võiks osta: Singer Vinger ''Suu laulab, süda läigib'', Mart Sander ''The Swing Swindlers - In Concert and on film'', Tõnis Mägi ''Kiik & Kirik'', Getter Jaani ''Rockefeller Street'' ja ''Parim päev'', Sirje ja Väiono Puura ''Laul sinule'', Katrin Karisma, Tõnu Kilgas, Väino ja Sirje Puura ''Vallutanud meelioperett'', hetkel mainisin need, mis meelde tulid, aga tavaliselt lähen plaadipoodi ja vaatan, mis seal on, aga tihtilugu on see kui ma tean mida tahan, siis ma ei leia neid plaate poes üles.
Kas keegi oskab soovitada mõnda head levi muusikut, nii eestist kui ka välismaalt? Hetkel olen vanadest lauludest juba ära tüdinud, et tahaks midagi uut kuulata.