Ma mõistan, et selle uue koduperenaise musta saladusega saabumine jääb sarja ideed hästi edasi kandma ("blablabla, Wisteria Lane jääb ikka Wisteria Lane'iks") ja olen aru saanud, et tegijad armastavad hooaegu kangesti
cliffhangeritega lõpetada , aga sellegipooleks oleksin pigem eelistanud viimase kaadrina näha kas või Mary Alice'it koos
"...even the most desperate life is oh so wonderful."'iga.
Ootasin, et peale põhitegelaste finaalis ka mõningatele teistele tähtsamatele isikutele natuke aega oleks pühendatud - kuhu jäi Andrew?

Keegi oleks võinud ju veel ka Paul'i juurde väikese jalutuskäigu teha - tegelikult oleksin ma tahtnud näha ka Paul'i reageeringut Mike'i surmale - ei olnud nad küll teab mis head semud, aga jagasid ju (mingis mõttes) ikkagi poega - kellele samuti oleks võinud ju veel mõned sekundid (minutid oleks ilmselt liiga optimistlik soov) pühendada. ... Üldse oleksin selle "ja mitme(kümne) aasta pärast on neist saanud
see või nad teevad siis
toda asemel eelisatnud reaalajalist (natuke põhjalikumat ja melodramaatilisemat, aga üldpildis - kõik on hea ja viitab sellele, et ka läheb hästi) hüvastijättu ja see, mis neist täpsemalt edasi saab, oleks võidud
fanficide jaoks jätta - sest nüüd on sarjale tagasi mõeldes esimene seostuv kujutluspilt alati hallipäine Lynette pargis karja tattidega palli mängimas.
Also, kui neist valgetest kujudest rääkida, siis:
Aga kui nüüd viimaste episoodide olevikku tagasi tulla, siis:
* Kogu selle kohtuprotsessi lahenemine oli natuke liiga
random ja lihtne, arvestades, et selle ümber terve viimane hooaeg
more-or-less üles ehitatud oli.
* Jah - Tom'i ja Lynette'i kokkusaamine oli 100% etteaimatav, aga siiski üks põhilisi põhjuseid, mille pärast ma finaali nii suure põnevusega ootasin - sest nagu Monk'ist selgeks on saanud, pole kõige huvitavamad vastused seotud küsimustega
kes ja
kas, vaid
kuidas. Ja nüüd olen ma lõpuks võimeline ka selle randoomse 7. hooaja lõpu lahkumineku andestama, sest sarja tegijate motiiv oli ilmselt lihtsalt ka nende suhtesse vahelduseks pisut põnevust tuua.
* Mrs. McClusky ja Roy on
hands down mu kõigi aegade lemmikpaar ja mõlemad ka eraldiseisvalt üliägedad tegelased - sellised mõnusalt
crankyd, aga samas muhedad vanad. Mu viimaste episoodide lemmikstseeniks jääb ilmselt see Roy ja Tom'i vaheline väike vestlus - eks ta pisut klišee oli, aga üks vähestest hetkedest episoodi jooksul, kui ekraani nagu James Van Der Beek vahtisin.
Jap, just nii!Garli kirjutas:8. Kui MJ ütles lõpus autos istudes jube vinguva häälega "can we go now?", siis see tundus olevat nagu selline dialoogiliin, kus kirjutajad iseenda üle nalja viskavad a'la "lõpetame selle kuradi seriaali juba ära, kaua võib?!"
Kui see tõesti nii oli, siis olen valmis umbes 25% sellest nadipoolsest finaalist andeks andma!