Filmiveebi Filmivennad E03 - "Game of Thrones"

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 15. Mai 2012, 08:48

Kolmandas Filmiveebi ametlikus podcastis tuleb jutuks seriaali "Game of Thrones" 2. hooaja 1-6 episoodid ning filmiuudiste osas tutvustatakse tulevaid filme.

Lae alla siit.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

Re: Filmiveebi Filmivennad E03 - "Game of Thrones"

PostitusPostitas 0ll » 16. Mai 2012, 01:02

Soprano käskis kommenteerida.
Esiteks (Y), et "Thor" juba teist osa järjest peksa sai! Hea uudisteblokk, olin paar asja maha maganud.
See on muidugi huvitav, et teie ainus etteheide GoT-ile on minu hooaja üks lemmikhetki. Robbi lahingu algus mõjus üliefektselt. Suurepäraselt filmitud ja kokku lõigatud (paar sekundit). Ja seda teid häirivat elementi nimetatakse kandvaks pausiks :)
Joffrey tegelase koha pealt vaidleks samuti vastu
Spoiler :
Minu arust ei ole siin tegemist mingi rikutud ja ennast välja elava teismelisega, vaid teiste inimeste valu nautiva inimkõntsaga... võimalik, et kliinilise juhtumiga s.t sadistliku sotsiopaadiga. Seda nägime juba esimesel hooajal, kus Cersei ja Tyrion talle elu põhitõdesid selgitama pidid. Ta on täpselt nii julm, kui ta olla saab. Ta on väljunud Cersei kontrolli alt - sest Cerseil pole enam reaalset võimu. Need sõdurid, keda Cersei esimeses(?) osas käsutas, kuulaksid lõppkokkuvõttes oma kuninga käske. Ta ei karda ka Tyrioni, vaid Tyrioni mõõku (papa Tywini tempel ja sõdurid + mägilased on arvestatav jõud)

"Troonide mängust" saaks muidugi pikalt rääkida. Äkki edaspidi võikski iga osa oma podcasti saada...

Mitte paha pärast... Tajun, et üritate oma keelekasutust kontrollida, aga kohati lähevad asjad ikka päris käest ära. Ei leia enam üles, aga ma olen üsna kindel, et kuskil lipsas sisse lause stiilis "set piece'id ja lokatsioonid, Island ja kõrbed, kõik on filmitud on location, täiesti stuudiofree maailm" vms. Nii et arenguruumi on :)
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline