Pean tunnistama, et peale ''The King's Speech'', mulle millegi pärast enam nii väga Colin Firth ei meeldi, aga see oli ilmselt sellest, et seal ei suutnud ta kunagi õieti rääkidagi

Moderaator: Meeskond
Pean tunnistama, et peale ''The King's Speech'', mulle millegi pärast enam nii väga Colin Firth ei meeldi, aga see oli ilmselt sellest, et seal ei suutnud ta kunagi õieti rääkidagi
P2ppin kirjutas:Kas ma sain õigesti aru, et sulle ei meeldi enam Colin, kuna ta ei osanud õigesti rääkida filmis, kus ta mängis kõnehäirega isikut ?Pean tunnistama, et peale ''The King's Speech'', mulle millegi pärast enam nii väga Colin Firth ei meeldi, aga see oli ilmselt sellest, et seal ei suutnud ta kunagi õieti rääkidagi
brixxx kirjutas:Mis on selle mini seriaali nimi, isegi vaataks?
Soprano kirjutas:brixxx kirjutas:Mis on selle mini seriaali nimi, isegi vaataks?
Sama nimega http://www.imdb.com/title/tt0080297/
brixxx kirjutas:Oli jälle üks film, kus Colin Firth oli homo. Pean tunnistama, et peale ''The King's Speech'', mulle millegi pärast enam nii väga Colin Firth ei meeldi, aga see oli ilmselt sellest, et seal ei suutnud ta kunagi õieti rääkidagi
P2ppin kirjutas:Millises filmis ta siis veel sama rolli mängis nagu The King's Speechis ?
P2ppin kirjutas:Colinit kasutati üsna pikalt stereotüüpselt smug Englishman rollides ja selle ei imestagi, et varasemaid filme vaadates võiks selline mulje jääda, aga ei leia küll midagi nendes rollides ühist The King's Speechi või Single Maniga. Nüüd kui talle on pakutud erinevaid rolle, siis on ta minu arust täitsa hästi näidanud oma mitmekülgust. Ta pole küll Daniel-Day Lewis, aga sellegi poolest üks parimaid inglise näitlejaid hetkel.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist