Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderaator: Meeskond

Re: Viimane seriaal, mida vaatasite!

PostitusPostitas hint » 13. Aprill 2012, 02:21

Skins S6 - 2/10

Ikka väga väga väga ära vajus. Ühe punni saavad juurde, kuna see Frankie tsikk on ikka totaalselt hot. Muidu oli veel kuskil 3-4/10 kanti minev hooaeg, aga finaalepisood oli ikka totaalne katastroof.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 16. Aprill 2012, 10:50

Kitchen Nightmares S01E06

Drew Carey's Improv-A-Ganza Episode 1
Drew Carey's Improv-A-Ganza Episode 2
Drew Carey's Improv-A-Ganza Episode 3
Drew Carey's Improv-A-Ganza Episode 4 (Y)
Drew Carey's Improv-A-Ganza Episode 7 (Y)
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 16. Aprill 2012, 16:27

Pilt

Face Off Season 2
Hawaii Five-0 1x08
The Simpsons 23x17
Family Guy 10x17, 10x18
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 17. Aprill 2012, 07:37

The Borgias teine hooaeg on seni väga hoogsalt ja hästi alanud. Pälvis see absurdse, kuid vägagi lõbusa 2x3 lahendusega. Ajaloolise draama kohta väga väheusutav ja originaalne lahendus. Uuriks hea meelega järgi, et kas midagi analoogset ka tegelt aset leidis, või tegu oli puhta fictioniga, aga kahjuks ilma spoilerdamata seda vist teha ei saa ja seda ei saa ma endale lubada.

Survivor S20 esimesed 5 osa seni. Valisin ka hea hooaja alustamiseks(kuskilt olin kuulnud, et olevat hea olnud eks). Nimelt see on mingi all-star hooaeg, seega kui mingil põhjusel peaks kunagi tulema plaan eelmist 19net hooaega vaadata, siis väga mitmed neist said spoilitud :P

Lisaks muidugi mõned tavalised kahtlusalused. Game Of Thrones 2x3 oli hea nagu ikka. Väga paljud fännid olid sellest episoodist samas aga tunduvalt rohkem sillas kui mina(mulle meeldis 2x2 väga, mis samas aga ei meeldinud ei fännidele ega kriitikutele niivõrd, veider).

Fringe - murdsin oma sõna(tegelt ma vist lihtsalt unustasin selle ära ja mingi hetk panin harjumusest Fringe uue osa peale) ja vaatasin edasi. Ja nüüd on jälle paar päris huvitavat osa tulnud. Arvatavasti lihtsalt kuna punapea Liv'il ja prillidega Lincolnil olid neis suuremad osad ja need on kaks kõige huvitavamat tegelast sarjas.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas CM-Girl » 22. Aprill 2012, 15:47

Napoleon Dynamite Season 1
Unsupervised 1x01
Arctic Air 1x01
Hawaii Five-0 1x09

Pilt
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hint » 22. Aprill 2012, 17:29

Vau kui vaikseks see teema on jäänud.

Ise lõpetasin ära Survivor hooaja 20. Hästi tehtud ja õnnestunud reality TV võib olla ikka väga hea ja põnev meelelahutus. Mu eelnevad kogemused selle zanriga olid 10kond aastat tagasi telekast Survivori esimese hooaja vaatamine, Eesti oma Robinsonite hooaeg ja Baar. Peale seda zanri maine muutus kuidagi naeruväärseks, eriti veel meil siin väikses riigis, kus igasugused Farmi-Gabrielid ja Baari-Kristjanid said üleöö väga ärritavateks pseudostaarideks, seega peale seda olen heaga igast realaity showdest eemal hoidnud(välja arvatud Amazing Race Eesti episood).

Kui ma aga väikse Penn Jillette austajana kuulsin, et ta osaleb see hooaeg mingis Celebrity Apprentice nimelis sarjas, tekkis huvi näha, kuidas tal seal minna võiks. Kuigi paratamatult sai selgeks, et sari on suuresti stsenaariumi-põhine, venib hullemini kui Superbowli finaalmängu ülekanne, ja et enamik nähtavaid reaktsioone ja konflikte on õhust imetud ja hea montaaži töö, sai siiski uudishimu minust võitu ja iga esmaspäev sai jälle uue osa kallale asutud. Kes iganes selle formaadi välja mõtles, on äriliselt igas küljest täielik geenius. Donald Trump saab iga pühapäeva õhtu parimal ajavahemikul 2h järjest reklaami ja isiklikku mainekujundust meeletute reitingute ees kümnendat aastat jutti, lisaks iga üksiku episoodi võib ära osta suvaline firma ja saada veel omakorda sellest episoodis 2 tundi oma tootele või margile reklaami. Lisaks kõik seda müüakse heategevuse sildi all. PLUSS sul on veel kohal erinevad kuulsused. Ja mis kõige parem, inimesed vaatavad seda reeglina ilma teadlikult endale teadvustamata, et see on reklaam, kuna reklaamiväline sisu on selle unustamiseks reeglina piisavalt huvitav.

Kuigi kuna vaatamise isu iga järgmise episoodiga kergelt alanes, kuna toote formaat sai aina selgemaks ja sattusin siit-sealt natuke lugema, et just kui kuramuse stsenaariumi-põhine silmakirjalikult kokku monteeritud show see on, siis mingi kerge pisik jäi külge ja mõistsin, et realaty formaati ajaviiteks kõlbab vaadata küll. Teades kolme fakti: a) Forzale meeldib Survivor väga ja meil on mõnevõrra sarnane maitse, b) kõikidest inimestest, 0ll ise kunagi ammu kiitis, ja c) 10kond aastat tagasi mulle S1 tegelt väga meeldis - sai siis S20 vaadatud.

Ütleme nii, et selle CA hooaja vb sunnin end huvi pärast lõpuni vaatama, aga rohkem ma seda sarja küll ei vaata. Kõik mis ma enne CA kohta negatiivset ütlesin, seda on Survivoris vähem. Kuigi tundub, et sarja korraldajad annavad oma parima sarja suunamiseks soovitud rajal, siis siiki pole neil täieliku kontrolli JA reeglina see soovitud rada tagaks huvitavama ja parema meelelahtuse minule kui televaatajale. Ma oletan, et väga olulised võistlused ikkagi valitud kaaludes teatud mängjate tugevusi ja nõrkusi lootuses saada soovitud tulemus, või et produtsendid üritavad võimalusel alati tekitada kunstlikult konflikte jms, aga ma keeldun uskumast produtsentidel olevat väga palju sellest rohkem kontrolli mängu käigu kohta. Valeliku montaaži väiksem osakaal on otses seoses stseenariumiga - sest kui asjad ei läheks päris plaanipäraselt, tuleks ju panna nad välja nägema nii, et nad ikkagi oleksid läinud. Vähem plaane, vähem vajadust. Lisaks erinevalt CA'st sai saa montaažiga võltsida terve võistluse lõpplahendust, CAs annab vaataja oma subjektiivse hinnangu sõltuvalt sellest, mida neile näidatakse ja mida räägitakse. Survivoris on kõik must-valge, saad ainult väga ühepoolseid võistlusi panna välja nägema nagu ilged napikad olid ja muu siuke for better TV stuff. Samas inimestevehelistes konfliktides või karakerite näitamisel on reality TVs editing muidugi huge, et kuidas kedagi on vaja rahvale näidata, kes mängib kaasa, kes mitte, aga seda on niikuinii oodata. Ja muidugi venivus - ei veni nagu tatt, normaalnem tempo on. Jeff ei kruvi seal pinget häälte lugemisel 15 minutit jutti ja mui lolle ärritavad võtted on vähem.

Igastahes jah, mulle meeldis see Survivor hooaeg 20 sitta kanti ja ma vaatan neid veel, kuni ma lõpuks ära tüdinen. Kahjuks paljud hooajad on minu jaoks nüüd portsu jagu spoilitud(ja just paljud need, mida peatakse parimateks), kuna hooaja lõpuks oli enamvähem kõigi 20 osaleja tulemused oma eelnevas(eelnevatel) hooajal kuskilt lausest läbi jooksnud ja mul teada.

Hooaja lõppedes kuulsin, et Boston Rob vs Russell rematch saigi hooaeg 22 teoks(see pole spoiler, seda hooaega reklaamitigi sellega). Kuna tegu on vast kahe 20. hooaja säravama/huvitavama tegelasega, siis vaatasin see NV 22. hooaja kohe otsa. Muide lugesin, et algne plaan oli Robi asemel avahooaja Richard panna Russelli vastu, aga seda kriminaali ei lastud riigist välja.
Spoiler :
Okei ma polnud Boston Robist üldse tüdinenud nii nagu paljud kriitikud. Arvatavasti kuna ma olin teda ainult S20 natuke näinud. Ja Russell on faking Russell noh! Oi ma tahtsin seda rivaliteeti väga väga näha. Kahjuks aga suutsin ma selle hooaja olemasolust lugedes silmadega märgata 3 rida allpool olevat lauset Russelli varajasest kojuminekust(Robi võitu ei näinud/teadnud enne final challengit). Nojah jama et ta nii vara läks ja arusaadav miks sarja pikajalised fännid seda Rob'i totaalset DOMINEERIMIST väga heaks hooajaks ei pea, aga kurat seda oli siiski mõnus vaadata. Umbes nagu jalgpallis, sa ei pane ju telekat kinni, kuigi su lemmikmeeskond juhib poolajaks 5-0 ja iga järgmine värav on ilusam kui eelmine. Eriti kui tegu on MMi finaaliga, kus sa oled 3 eelmist korda peksa saanud. Saab õelda, et jõle igav ja ühepoolne mäng oli, aga ajalikku läheb kui kõige dominantsem ja parim sooritus antud mängude ajaloos. Umbes nagu siis kui Barca peksis Reali 5-0 läbi. Tegemist on legendaarse mänguga, mida Barca mängupildi ja soorituse tõttu jäädakse kordama ka tulevikus, kuigi polnud just väga "põnev" mäng skoori poolest.
Kasutaja avatar
hint
Eliit

PostitusPostitas Rain » 23. Aprill 2012, 21:38

Friends Seaon 4
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas CM-Girl » 26. Aprill 2012, 11:58

Work It 1x01, 1x02
House of Lies 1x01
Rob 1x01
Awake 1x01
Revenge 1x16, 1x17
Smash 1x01
The River 1x01
The Firm 1x01, 1x02
Touch 1x01
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 30. Aprill 2012, 22:15

Hawaii Five-0 1x10
The Simpsons 23x18
The Cleveland Show 3x14-17
The Big Bang Theory 5x20-22
Cougar Town 3x06-09
2 Broke Girls 1x19-21
Body of Proof 2x18-20
Mike & Molly 2x18-20
Last Man Standing 1x20-22
Hawaii Five-0 2x19, 2x20
Unforgettable 1x18, 1x19
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 01. Mai 2012, 00:03

The Sopranos 3x2

Vägagi hooked juba. Ütleme nii, et kui poleks olude sundi, siis laseksin ilmselt maratoniga ja oleks üsna peatselt vaadatud.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 04. Mai 2012, 01:45

Pilt
Awake 1x01-09
Lubasin jutukas juba nädal aega tagasi pisut pikemalt rääkida, aga unustasin. Lühike sisututvustus: perekond sattub autoõnnetuse. Mees (politseiuurija) ärkab üles: ta naine on elus ja poeg surnud; mees läheb magama ja ärkab uuesti üles: poeg on elus ja naine surnud jne jne. Mõlemad reaalsused tunduvad võrdselt... reaalsed.

Esimesed 5 osa vaatasin üle-eelmise laupäeva öösel. Vaatamist alustades oli kohutav uni ja ei uskunud, et isegi piloodi lõpuni vastu pean. Läks teisiti ja uinusin hommikul kell 7. Tohutult kaasahaarav. Ka kuues osa hoidis taset, kuid viimased 3 polnud enam nii värsked ja tihedad... Aga endiselt head. Alguse muutis eriti nauditavaks koos peategelasega nende uute oludega harjumine ja vihjete otsimine. Teine tähtis komponent oli lähedase kaotusega leppimine ja siin tegid stsenaristid-näitlejad samuti head tööd, isegi teismeline poeg (reeglina kõige hullem tüüptegelane) oli täitsa ok (kas ainult mulle tundub või ongi viimastel aastatel väga palju vaimsete häirete ja leinateemalist kinokunsti)
Üleminekud eri tegevuspaikade ja reaalsuste vahel tundusid loomulikud/põnevad. Minul ei tekkinud peaaegu kordagi segadust, kus ma parajasti viibin. Kusjuures seda, et reaalsused on filmitud erinevates värvitoonides, märkasin alles teise osa keskpaigas - "naine elus" maailm on filmitud cloudy režiimis, "poeg elus" maailmas on valitud tungsten efekt.

Vaatan kindlasti edasi ja loodan, et sari saab esimese hooaja lõpus mingi asjaliku lahenduse, sest ilmselt tõmmatakse juhe seinast - vaatajanumbrid on armetud. Aga võib-olla ongi nii parem. On juba näha mõningaid väsimuse märke: muutub iga nädalaga aina rohkem politseisarjaks, juhtumid ei ole "suure teemaga" nii tihedalt seotud ja tegelastele pööratakse vähem tähelepanu. Parem üks hea hooaeg mõtlemapanevat suhtedraamat-müsteeriumi kui mitu keskmist hooaega iseennast kordavat kiiksuga politseisarja.

Pilt
+ The Good Wife 3. hooaja maraton. Ma ei tea, kas on üldse mõtet kiita, sest ükskõik kui palju seda sarja ka ei reklaamiks, nagunii keegi vaatama ei hakka... nii siin filmiveebis kui kogu maailmas.
Aga muidu samad märksõnad mis varem: põnev ja naljakas, intelligentne/elegantne dialoog, fantastiline seltskond näitlejaid. Mitte liiga raske kraam. Ok, mõnede tv tippkriitikute poolt tehtud võrdlused sarjaga "The Wire" on võib-olla pisut liiast... aga ikkagi. Miinused: sellel hooajal kasutati Alan Cummingi tegelast kehvasti ja "nädala juhtumid" ei olnud alati huvitavad. Märgiks eraldi ära, et sarjas on ühed seksikamad stseenid, mida viimastel aastatel nähtud (tv AND movies), kusjuures osalejad ei riietu isegi lahti. Vot niivõrd tasemel käsikiri ja näitlejad.
3. hooaeg - 8/10
Also, lesbians! (-> hinnanguliselt 17% filmiveebi kasutajatest puhub torrentimasinale hääled sisse)
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas adi » 04. Mai 2012, 11:54

Trailer Park Boys hooaeg kaks

Mul ei ole esimest hooaega, ei teagi miks. Lihtsalt pole. Juba 10 aastat pole. On olemas dokumentaal kuidas tehti esimest hooaega, aga hooaega ennast pole. Ülejäänud 6 hooaega seisavad riiulil ja ootavad esimest.

Pilt
Mockumentary stiili esimene pääsukene. Igati vaimukas andmine.

Veep piloot pluss teine episood

Anname aega, las lapsuke kogub ennast. Suure Armando Iannucci austajana on see seep loomulikult mulle väga tähtis, aga esimeste episoodidega pole veel siiani otsest "homerunni" tehtud.

Pilt
Armando Iannucci. Kultussarja "Thick of it" ning minu lemmikkomöödia "In the Loop" looja
Kasutaja avatar
adi
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 06. Mai 2012, 14:16

Unforgettable 1x20
Rules of Engagement 6x08-12
Raising Hope 2x18-22
Hawaii Five-0 1x11
Alcatraz 1x11-13
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 09. Mai 2012, 20:03

Pilt
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 09. Mai 2012, 22:48

Luck 1x03-04
Annan alla. Ei suuda seda maailma haarata, ei mõista tegelaste motiive/rolle. Neli töötut(?) kutti chillivad päevad läbi hipodroomil ja ainult ühel on mingi lugu rääkida. Mida treenerid saavutada soovivad (ja kas Nick Nolte tegelane elab hipodroomil, kas ta üldse töötab seal?), mida puterdav džokihaldur peale ringi tuuseldamise teeb?
Lihtsalt ei leia hetke, kus peale hüpata. Alguses segaseks/kaugeks jäävaid kvaliteetsarju on teisigi (Treme, Wire, Rubicon jne), aga nelja osaga peaks juba mingi tunnetus tekkima. Minul ei tekkinud :(

Also, Southland sai viienda hooaja! Ja sügisel linastub film nimega End of Watch - treileri põhjal tundub, et tegemist on Southlandi kinoklooniga.
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Telejutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist