Moderaator: Meeskond
Soprano kirjutas:IMDb lingid, veeblased! Postereid pole üldse vaja, mitu korda juba räägitud.
lostinthemist kirjutas:Ei soovita igaks juhuks IMDB's pealkirja all olevat lühitutvustust lugeda - seal on tugev spoiler.
Aga filmist endast - üllatavalt hea.
"Windstruckil" polnudki nüüd nagu kindlat žanri. Südantsoojendav lugu naisvõmmist ja keskkooli õpetajast, kes tutvuvad saatuse tahtel, kui võmmist tšikk peab meest kogemata vargaks. Aga see lugu pole nii lihtne, nagu eelmisest lausest välja võib paista, "Windstrucki" tugevaim trump on mitmekülgsus ja hoogsus.
Kohati ma ei teadnud ise ka, mida ma vaatan. Huumor oli üsna vaimukalt kickass, et ma leidsin end korduvalt kõhukrampidesse naermas, teistel hetkedel hakkavad pisarad silmist voolama kurbusest, märul on ühtlasi ahhetama panevalt stiilne ja vinge ning siis kõige tipuks kirsina vahukoore otsas põimitakse vahele fantaasiarikas 49 päeva folkloor. Karakterid olid tõsiselt ägedad ja viimseni lihvitud, eriti peategelasest naisvõmm, kes oli tõeliselt kartmatu ja karismaatiline. Tema kohta kasutati filmis koguni hüüdnime Robocop, mis läks üsna täppi.
Näitlejatööd on silmapaistvad ja kaameratöö vägagi meeldivalt meeldejääv ning andekalt lahendatud. Muusika oli samuti üpris meeldejääv. Eriti lõpukolmandikus ühes stseenis, kus võmm ajas taga ühte mõrvarit, mida saatis üsna lahe ja hoogne muusika, aga laulusõnadeks olid hoopis varem filmi jooksul läbi käinud dialoogid.
LiveForThis kirjutas:Teatud mõttes on "Windstruck" eelugu/prequel 2001. aasta L-Korea hitile "My Sassy Girl"(see on Wikipedia link ja ei soovita sul esimest lõigust kaugemale lugeda, sest rikub muidu elamuse ära). Mõlemal filmil on sama režissöör ja sama naispeaosatäitja. "Windstrucki" ei ole ise veel näinud, aga "My Sassy Girl" on vaatamata hype`ile küllaltki kobe tükk melodramaatilist komöödiat.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist