Moderaator: Meeskond
brixxx kirjutas:Mul on konto loomisest probleem sisse logimisega. Pean alati kaks korda panema kasutaja nime ja parooli kui ma saan sisse logida.
Rain kirjutas:brixxx kirjutas:Mul on konto loomisest probleem sisse logimisega. Pean alati kaks korda panema kasutaja nime ja parooli kui ma saan sisse logida.
Kas sa logid pealehelt või foorumi lehe alt sisse? Kui ma õigesti mäletan, siis mul oli ka kunagi ammu selline jama ja siis soovitati mul foorumi lehe alt sisse logida. Aga no, nüüd on äkki siin midagi muutunud ja ega ma eriti palju sisse ka ei logi, sest mul on automaatne sisselogimine aktiveeritud, soovitaks sul ka sama teha.
CM-Girl kirjutas:Rain kirjutas:brixxx kirjutas:Mul on konto loomisest probleem sisse logimisega. Pean alati kaks korda panema kasutaja nime ja parooli kui ma saan sisse logida.
Kas sa logid pealehelt või foorumi lehe alt sisse? Kui ma õigesti mäletan, siis mul oli ka kunagi ammu selline jama ja siis soovitati mul foorumi lehe alt sisse logida. Aga no, nüüd on äkki siin midagi muutunud ja ega ma eriti palju sisse ka ei logi, sest mul on automaatne sisselogimine aktiveeritud, soovitaks sul ka sama teha.
Pealehelt jah ei õnnestu sisse logida. Mul on ka automaatne sisselogimine aktiveeritud.Hea lihtne.
Rassu kirjutas:Ja juhul kui on surnud peaks olema juhul, kui on surnud.
Lause alguses asuvas ühendsidendis, nagu sellepärast et, selleks et, selle asemel et, enne kui, juhul kui, samal ajal kui vm, on komakasutus vaba, nt Juhul(,) kui soovime olla parimad, peame rohkem pingutama.
Rain kirjutas:Wisegirl kirjutas:Kui midagi valesti läheb, peab taas nullist hakkama, kas seda muuta ei saa kuidagi?
Aga vot ära siis alusta uuesti, vaid mine backiga tagasi, siis jäävad täidetud lahtrid alles.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist