Titanic

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Titanic

PostitusPostitas Zinera » 08. Aprill 2012, 12:31

Pixie kirjutas:Titanic SUPER 3D

:irw:

Also Titanic 4-D
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 08. Aprill 2012, 12:49

Zinera kirjutas:
Pixie kirjutas:Titanic SUPER 3D

:irw:

Also Titanic 4-D

Also Honest Trailers: Titanic
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas villy34 » 09. Aprill 2012, 10:41

Vahelduseks lollakatele paroodiatele ka midagi teemasse.

Cameroni suhtes võib ju stoori koha pealt skeptiline ja sallimatu olla, aga seda ei saa salata, et Titanicu puhul on 3D välja kukkunud ikkagi (nagu ka Avatari puhul) tõeline kompu. Ausalt öeldes, ei olegi nii head 3D filmi nagu näinudki (va Avatar muidugi). Tundub nagu oleks Titanic omal ajal filmitud 3D-ks konverteerimist silmas pidades, aga see on naiivne muidugi. Või mine tea...

Mis selle siis nii heaks tegi? Kõigepealt see, et kogu tegevus oli vaatajale lähemale toodud, kui teistes 3D filmides. Suur osa pildist oli ikka siinpool ekraani tasapinda, kui te aru saate mida ma silmas pean. Kui muidu piirdub, nagu ma tähele olen pannud, 3D pildi ruumililsus enamjaolt sügavuse lisamisega, ning see jääb ikka valdavalt "teiselepoole" ekraani. Titanicu puhul tuleb aga maailm sulle enamvähem sülle. Ja see ei olnud ebameeldiv. Olid olemas nii mõnigi vau-effekt. Väga hea töö. Tõeline silmailu. Pealegi oli pilt muudetud täiesti kristalliks.
villy34
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Garli » 16. Aprill 2012, 11:23

3D midagi väga olulist juurde ei andnud, aga muidu väga hea meel, et tekkis võimalus see teos kinos ära vaadata - väärt iga kulutatud eurot.

Üks eriti äge 3D-moment oli, kui Cal hakkas armunud tuvikesi taga ajama ning tulistas esimese kuuli vette ja vesi pritsis väga lahedalt alt üles. Aga see on umbes selline pilguta-ning-jääb-märkamata moment. Kaaslane näiteks ei märganud.

Endiselt 8/10 ja võiks Avatarist uuesti mööda minna box office'is.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Kickflick » 26. Aprill 2012, 14:52

Nõustun, et 3D oluliselt midagi juurde ei andnud, mõnes üksikus kohas vaid. Sellegipoolest oli rõõm näha üht mu lemmikfilmi taaskord kinolinal ja sain emotsionaalselt võimsa elamuse, mida ma ei kahetse.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist