Totaalne sissetung

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Totaalne sissetung

PostitusPostitas Soprano » 03. Aprill 2012, 20:06

Totaalne sissetung
The Aggression Scale (2012)

Gangster Reg tahab pakku minna. Ta on selleks lausa sunnitud. Politsei on tal jälil ning kui Reg kohe vehkat ei tee, leiab ta end varsti trellide tagant. On vaid üks probleem – keegi on pannud pihta raha, mille Reg oli näguripäevade jaoks kõrvale pannud. Näppajaks oli tema endine alluv, kes lasi koos rahaga jalga ja varjab end nüüd koos perega uues maamajas.

Õnneks on Regil selliste juhtumite tarbeks paslik töötaja, Lloyd, kes teeb kõik, mida Reg tahab, ning ei jäta ühtki tunnistajat ellu. Kui Lloyd on oma töö teinud, jäävad temast maha vaid laibad ning kohalikes uudistes räägitakse mõttetu röövkallaletungi süütutest ohvritest. Aga Lloyd ja Reg ei oska arvestada sellega, et üks nende sihtmärke – noor ja pealtnäha abitu poisike – ei taha sugugi ohvri osa täita.

Režissöör Steven C. Miller, kes tekitas oma üliodavalt tehtud debüütfilmiga "Automaton Transfusion" (2006) kultusliku maiguga sensatsiooni, naaseb ekraanile filmiga "Totaalne sissetung". Selles lustakalt verises paroodias koduse sissetungi teemal saavad taas kokku "Twin Peaksi" veteranid Ray Wise (Leland Palmer) ja Dana Ashbrook (Bobby Briggs). HÕFFile jõuab film vahetult pärast maailmaesilinastust festivalil SXSW (South by Southwest) Austinis.

http://www.hoff.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 97 külalist

cron