Spellbound kirjutas:tegu on Scotti filmiga ja see ütleb kõik - ootusärevus juba olemas.
Mulle ei ütle see kahjuks midagi? Ma olen süvenenud ainult Steven Spielbergi filmidesse, aga ülejäänuid filme vaatan näitlejate ja sisu järgi.
Moderaator: Meeskond
Spellbound kirjutas:tegu on Scotti filmiga ja see ütleb kõik - ootusärevus juba olemas.
brixxx kirjutas:Spellbound kirjutas:tegu on Scotti filmiga ja see ütleb kõik - ootusärevus juba olemas.
Mulle ei ütle see kahjuks midagi? Ma olen süvenenud ainult Steven Spielbergi filmidesse, aga ülejäänuid filme vaatan näitlejate ja sisu järgi.
Zinera kirjutas:Mida sa positad siis siia teemasse, mine hari ennast enne internetiavarustes ja saad teada, kes on Ridley Scott! JUBE!
LiveForThis kirjutas:Aga Brixx kuule, Ridley Scotti 1979. aasta ulmeõudusest "Alien" oled ju ikka kuulnud? Või vähemalt näinud? Või näiteks 1982. aasta "Blade Runner" Harrison Fordiga peaosas? "Alieni" neljaosaline seeria sai alguse just nimelt Scotti esimesest filmist ja seetõttu oodatakse ka "Prometheust", sest põhimõtteliselt on tegu "Alieni" eellooga. Filmiga, mis loob algupärase filmi ümber terve mütoloogia, kuidas lõpuks "Alieni" sündmusteni jõutakse. "Prometheus" võib tunduda pealtnäha igavana, aga kui olla kursis Scotti loominguga, siis erutumiseks on põhjuseid küllaga.
Kui ei ole "Alieni" näinud, siis soovitan soojalt! Ulme-ja õudusklassika ikkagi.
brixxx kirjutas:''Aliens''i seeriat ei ole näinud, aga tundus isegi veel huvitavam kui ''Blade Runner'', kuigi pean tunnistama, et ''Aliens''i trailer oli u sama vähe ütlev kui ''Prometheusi'' trailer. ''Aliens''i tahaks kindlasti vaadata.
teine_arnold kirjutas:Aga eks on vist palju nõutud, et tänapäeva lapsed seda näinud oleks.
LiveForThis kirjutas:Issand, miks te nii kurjad olete? Tulete päeva lõpuks koju ja valate väsimusest tekkiva frustratsiooni esimese teile silma jääva kasutaja peale?![]()
Mis siis on, et ta veel ei tea, mis sorti suurmeister on Sir Ridley Scott? Ta oleks ajapikku ise ka uurima hakanud, et miks "Prometheust" nii väga oodatakse jne. Vaadanud mõne tema filmi ära ja siis ise ka veendunud, et "Prometheus" on ootamist väärt. Ei pea siis kohe teisele turja kargama ja lapsikult käituma![]()
Normaalsest tögamisest ma saan veel aru. Nii saab kasvõi tekitada diskussiooni teemal "Sa ei tea Scotti ja tema filme??!". Aga halvustava/mõnitava tooniga jõuame ainult järjekordse teema läbustamiseni. Tean, et see on mõne jaoks lõbus ja what not, aga milleks me siis üldse uusi kasutajaid vastu võtame, kui neid kohe sõimama kiputakse.
Võtke rahulikult. Olge ikka inimesed
teine_arnold kirjutas:Mis kurady Prometheus style?????? Prometheuse esimene teaser oli tehtud Alieni traileri järgi.
http://www.youtube.com/watch?v=bEVY_lonKf4 !!!!!!!!!!!!!!!
Aga eks on vist palju nõutud, et tänapäeva lapsed seda näinud oleks.
Trash kirjutas:Üks mu viimase aja kenamaid näiteid trailerist on Police Beat´i ...
Defexer kirjutas:Kui sind ei huvita selline film nagu Triangle siis vaata trailerit esialgu ning siis filmi ja ma tahan su kommetaari filmikohta siis kuulda.
Trash kirjutas:Üks mu viimase aja kenamaid näiteid trailerist on Police Beat´i ja The Myth of the American Sleepover´i tutvustused, kus filmi hing ja aura tabatakse imehästi, samas aga midagi üleliigset paljastamata.
teine_arnold kirjutas:Mis kurady Prometheus style?????? Prometheuse esimene teaser oli tehtud Alieni traileri järgi.
http://www.youtube.com/watch?v=bEVY_lonKf4 !!!!!!!!!!!!!!!
LiveForThis kirjutas:Aga "Prometheusel" ei ole antud Kreeka mütoloogial baseeruvate fantaasiatöödega mitte mingit pistmist, kui pealkiri välja arvata.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 26 külalist