Moderaator: Meeskond
LiveForThis kirjutas:Venom oleks pidanud olema selline:
3-ndat osa 2-ga võrrelda on üpriski raske. Ämblikmehe jätkuloona mulle film paratamatult meeldis, kuid täiesti mõttetu meetod, kuidas näidata Parkeri "dark side"-i, oli uskumatult tobekoomiline. Sandman oli paras üllatus, sest poleks osanud loota, et tollest saab niivõrd tõsieltvõetav tegelane. Enne ikka mõtlesin, et tema filmi toomine on viga, kuid võta näpust. Venom oli lahe, kuid ta oli pigem nagu säästuvariant tema tõelisest olemusest. Miks seda lõusta nii vähe oli? See on ju Venomi parim osa
Imal ja kohmakas oli kogu see tants Parkeri sümbioodi ja armastatu ümber, kuid endine sära oli ikkagi näha ja seetõttu päris maha tegema ei hakka. Kokkuvõtlikult öeldes film mulle meeldis, kuid mul hakkab kindlasti ebamugav, kui näen jälle Parkerit lolli mängimas ja sillal nutmas. Sellist asja ei tohi olla!! Selle asemel, et kaasa tunda, hakkasin hoopiski naerma. Aga nagu Jolt selgitas, siis rahaahnusega võib kõike teha ja eks Piidermehe 4 lugu on kindasti 2-le omaselt sarnasem ja jõulisem.
Ahjaa hinne jääks kuskile 6-7 vahele.
brixxx kirjutas:''Spiderman 3'' oli eelnevatest ''Spiderman''dest parim, eriti meeldis emo-aeg Peteril.