Esiteks, meil on siin spoilerite koha pealt kerge ebakõla... See on piisavalt aktiivne teema, nii et äkki võikski peidetud sõnumid ainult tulevikusündmuste jaoks jätta? Maitea
Mulle jättis teine hooaeg pisut parema mulje kui esimene. Tulin sarja juurde vist teistsuguste ootustega kui koomiksifännid. LiveForThis jt peavad esimest hooaega oma pideva "liikumisega" tugevamaks - minule tundus see vastupidi imelikult õhuke, karakterid üheplaanilised. Teisel hooajal asuti probleeme lahti rääkima, konflikte lahendama ja uusi tekitama. Tegelased muutusid tegelaseks (ja mul jäid nende nimed meelde). Suured "teemad" on paigas ja vajalikud, probleem on konkreetsetes dialoogijuppides ja nõrkades näitlejates. Selles suhtes ootan hirmuga järgmist hooaega - viimastes osades tapeti ära 2 selgelt kõige andekamat näitlejat (kes paiknesid ühtlasi ka karakter-spektri erinevais otstes). Kokteil jääb igal juhul lahjemaks.
Probleeme on muidugi veel. Tihti jääb mulje, et zombid jäävad liiga kaugeks. Kuigi mulle pole igas osas zombisi vaja, tahaks siiski näha, et
tegelased ise ei ole neid täiesti ära unustanud - ehk nagu Spellbound juba ütles: rohkem soomusmasinate ehitamist

Ja suurem osa tegelastest on tõepoolest purulollid... See muudab neile kaasa elamise keeruliseks.
Also, pole siiani päris täpselt aru saanud, mida need "kõndijad" teha oskavad.Varem arvasin, et teadsin, aga need trikid verega ja 11. osa ülitugev ninjazombi lõid pildi sassi.
Järgmist hooaega plaanin vaadata kõik osad korraga (anna andeks, Fox Crime). Usun, et ka lõppenud hooaeg oleks nii tunduvalt paremini toiminud, paljudel kritseerijatel poleks tõenäoliselt seda
"misasja nad kurat munevad" tunnet tekkinud. Tegelased veetsid talus kui kaua, 3-4 nädalat? Aga meil kulus vaatamiseks 6 kuud... Jään küll aruteludest ja
netinaljadest ilma, aga loodan, et naudin sarja rohkem.
Üldiselt tore, et selline asi olemas on. Üks aktiivsemaid teemasi nii siin kui mujal. Tundub, et "Elavad surnud" toob kokku väga erineva (sarja)maitsega inimesed...
2. hooaeg -
6+/10Kui midagi segaseks jäi või küsimusi tekkis, siis leiate vastuse Leveli viimase posti spoilerist