Terra Nova

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Terra Nova

PostitusPostitas Spellbound » 15. Oktoober 2011, 22:57

Terra Nova - kallis taustamüra
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 18. Oktoober 2011, 23:25

Viis episoodi vaadatud ja ma ikka ei suuda otsustada. :| Hakkan tegelastega harjuma (eriti Taylor), samas on draama ja stoori edenemine endiselt konarlik. Äkki aja möödudes leiab seriaal parema tunnetuse. Kuigi vaatajanumbreid vaadates võiks arvata, et Terra Nova väga kaua ei kesta.

Loodan, et TN on viimane uus seriaal (Once Upon A Time v.a.), mis mu tähelepanu köidab. Sain tõestust, et minu jaoks on parim vaadata episoode järjest. Elab paremini sisse ning ei pea iga nädal meeles pidama, millal uus osa väljas on. Ühe või kahe mini-maratoniga saaks ära otsustada, kas sari üldse meeldib või pole minu cup of tea.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Wisegirl » 20. Oktoober 2011, 22:54

Viiendas episoodis muudab väikese tüdruku eriti nunnuks susisev S-täht.

Aga tahtsin mainida, et hetk, kus nad leiavad maha jäetud kirja "Sorry I had to", ja Jim paneb nii resoluutselt käed puusa, silmis kangelaslik pilk... see ajas mu turtsatama. Kujutasin ette punast Supermani keepi tuules lehvimas. "..which means he really is in danger".
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 02. November 2011, 01:48

"Terra Noval" on omad miinused, selles pole kahtlustki. 1x04 oli näiteks kohutavalt halb episood. Küll aga vaatasin just episoodi 1x06 ära ning ütleks julgelt, et tegemist on, vaatamata naeruväärsele etteaimatavusele, seni kõige parema episoodiga. Lugu oli küllalt põnev ja arenes kiiresti, ning muidugi lõppes see väga isuäratava kirsiga.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 02. November 2011, 02:27

lostinthemist kirjutas:Küll aga vaatasin just episoodi 1x06 ära ning ütleks julgelt, et tegemist on, vaatamata naeruväärsele etteaimatavusele, seni kõige parema episoodiga. Lugu oli küllalt põnev ja arenes kiiresti, ning muidugi lõppes see väga isuäratava kirsiga.

Mh. Ja ma olin just otsustanud, et ei jätka vaatamisega. :)) Kui isuäratav see kirss siis oli?
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas lostinthemist » 02. November 2011, 03:33

Isuäratav. Vägagi. Tumepunane kui veri ja üsna võluvalt mahlane. :)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 04. November 2011, 23:10

Kui keegi just sarja taevani kiitvat postitust ei tee :P , jätan mina TN vaatamise pooleli. Andsin võimaluse, idee oli super ja algus peaaegu et paljulubav. Isegi kena kirsike ei suuda mu meelt muuta. Kahjuks on ööpäevas ainult 24 tundi ja kesine elevust mitte tekitav seriaal sinna ei mahu. Isegi kord nädalas mitte.
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Wisegirl » 05. November 2011, 01:23

Nii tüüpiline, kui teismelisel on probleem, millega ta vanemad aidata suudaksid, siis ilmtingimata tuleb mitte nende poole pöörduda. Eriti kui tegu millegi kahtlasega, mis ilmselgelt üle võimete käib.
Pereisa oskab nüüdseks juba teisi näoilmeid ka teha ja väike tüdruk on ikka kõige armsam.

Huvi hoiab veel üleval kogu sahker-mahker "sixeritega" ja peaagu unustusehõlma vajunud valemid.
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 23. November 2011, 00:00

Kuuldavasti oli episood "Vs" madalaimate reitingutega. Ju siis ei viitsitud enam vaadata.
Nimetatud episoodis aga saame teada, mis värk on; seda vähemalt Taylori vaatevinklist. Shannon ja vaatajad saavad palju teadlikumaks. Kuratlikult lihtne ja loogiline, ometi ma ise selle peale ei tulnud. Ju siis suutsid nad mind Taylori kahtlustamisega piisavalt valele teele juhtida.

Kohati jälle naiivne
Spoiler :
Näiteks kiili jälitamine. Kas siis tõesti ei osata jälitustegevust? xD Ja kui konvoile kallale tuldi. Nad on ju vaenlasest teadlikud, nad peaksid eeldama igakord, et neid rünnatakse.

Muidu jäin rahule.
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 24. Detsember 2011, 02:02

Hooajale pani punkti üsna keskpärane episood. 1 tund ja 24 minutit. Dialoogid olid magedad, seda loodeti korvata põnevusega.
Kuna ma tegelastest niiväga ei hooli, ei saanud neile täiel rinnal kaasa elada. Samas ei olnud kahju, kui keegi suri.

Aga noh, ühed otsas said kokku seotud, tekkisid ka uued küsimused. Juurde lisada pisut kreeka tragöödiat ja saamegi "Terra Nova".

Kui tuleb II hooaeg, jätkan vaatamist.

Spoiler :
Lucas jääb ellu, kuigi teda lasti 2x. 140% psühhopaat.
Terra Nova on tulevikust täiesti ära lõigatud, sissetunginud palgaarmee liikus põhja - "Pahale maale". Sellest piirkonnast leiti 18. sajandi laevakuju. Ma ise arvan, et kuidagi on kogu see krempel seotud Bermuda kolmnurgaga.
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Pixie » 06. Märts 2012, 15:35

Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Spellbound » 06. Märts 2012, 18:49

Viimane aeg ka. Lõpuks saan FOX - iga ühel meelel olla.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist