'I was happy in New York! Okay, and I tried really hard to keep things from changing, but everyone else got married, and had kids, and moved on. They all changed. So, I’m giving change a shot, and it has been hard.' LeBlanc mainis, et Joey oli Friends'is kõige vähem arendatud tegelane ning et uus seriaal oli suurepärane võimalus selle parandamiseks. Põhimõtteliselt olen temaga nõus, Friends lõpus said kõik tegelased peale tema suuremat või väiksemat sorti
closure'i.
Joey kohta käis alati kaks põhimärksõna - esiteks
womanizer ja teiseks polnud ta reeglina kõige kirkam kriit karbis. Neid omadusi oli näha ka selles sarjas, kuigi kohati mindi liiale, eriti naistemeheks olemise osas. Muutis tegelase eriti pinnapealseks ning mühaklikuks. Teises hooajas oli olukord veidi parem.
Lemmiktegelasteks kujunesid Gina ja Bobbie. Julge väljaütlemisega ja parajalt
over the top hullud. Nemad kaks suutsidki kõige rohkem naerutada.

Zach'i puhul tundsin, et ta oli olemas mingi rolli täitmiseks, kuid ma ei saanud eriti aru - kes, miks ja kus ta olema peaks. Lõpus kadus ka märkamatult.
Ausalt öeldes ei tea, kas seriaali tegijad olid teise hooaja lõpus teadlikud, et kolmandat enam ei tule. Viimane episood tundus peaaegu nagu iga teine, see-eest lõpustseen oli
bittersweet ning töötas minu jaoks. Pääris lõbus elamus. Kindlasti ei anna võrrelda sellega, mis oli Friends, kuid omaette
sitcom'ina võttes... polnud paha.