Esimesest poolfinaalist meeldis endale ainult Ott (/Kickflick), kokkuvõttes vast sel aastal Lenna kord võita.uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONEi hakka uut teemat tegema, aga mis muljed sellest aastast?
Malmsten
ModeraatorCOLON Meeskond

Esimesest poolfinaalist meeldis endale ainult Ott (/Kickflick), kokkuvõttes vast sel aastal Lenna kord võita.uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONEi hakka uut teemat tegema, aga mis muljed sellest aastast?

Absoluutselt nõus!uLtImAtEcRiTiC kirjutasCOLONkokkuvõttes vast sel aastal Lenna kord võita.

Ma mõtlen seda iga aastaWeirdo kirjutasCOLONMitmeid lugusid kuulates tekkis küsimus, et kui jubedad need välja jäänud lood siis veel olid.

Ma ei ütleks nii, Eestis on päris palju andekaid muusikuid, aga nad lihtsalt ei viitsi sellise süldimuusika võistlusele aega raisata.Hea Aasta kirjutasCOLONKas Eesti muusika ongi nii vilets?

Weirdo kirjutasCOLONMitmeid lugusid kuulates tekkis küsimus, et kui jubedad need välja jäänud lood siis veel olid.

Mis mis? See süldimuusika võistlus on paljudele tundmatutele hea võimalus ennast lihtsalt rahvale näidata.Kickflick kirjutasCOLONMa ei ütleks nii, Eestis on päris palju andekaid muusikuid, aga nad lihtsalt ei viitsi sellise süldimuusika võistlusele aega raisata.Hea Aasta kirjutasCOLONKas Eesti muusika ongi nii vilets?
1. Traffic - keskpärane.Kickflick kirjutasCOLONSeekordne saade oli veidi parem. Jällegi pani Mait Malmsten saate kinni!![]()
Nõus! Mimicry trump on Kene ja kui ta etendab vaid taustalaulja rolli, on tegu mõttetu bändiga minu jaoks.Kickflick kirjutasCOLONJube! Peale seda, kui Paul hakkas seal bändis domineerima, on nende kraam täielik häving