Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Nägin unes, et lugesin foorumist maani täis LiveForThisi postitust, et tema ja ta vend on "apokalüpsise lapsed".See oli vist väike osa tervest unenäost, aga ainus moment, mis selgelt meeles on.
CM-Girl kirjutas:Nägin unes Cooperit ja Shermanit seriaalist "Southland". Lõunatasid. Ootasin kuni nad söödud saavad ja siis läksin küsisin autogrammi. Olid väga sõbralikud ja kirjutasid pühendusega autogrammid.
Level kirjutas:CM-Girl kirjutas:Nägin unes Cooperit ja Shermanit seriaalist "Southland". Lõunatasid. Ootasin kuni nad söödud saavad ja siis läksin küsisin autogrammi. Olid väga sõbralikud ja kirjutasid pühendusega autogrammid.
Aww. See on küll tore unenägu. Kas see tähendab seda, et hakkasid fänniks või sari lihtsalt seedib su ajukuklas?
Kadii kirjutas:Dream, Soprano ja Ralf tulid minu juurde hängima ja igast asju juhtus, millest ma kindlalt mäletan ainult seda, et Sopranol oli korralik ja ülikõvv rekkamehe lenks ees.
Soprano kirjutas:Kadii kirjutas:Dream, Soprano ja Ralf tulid minu juurde hängima ja igast asju juhtus, millest ma kindlalt mäletan ainult seda, et Sopranol oli korralik ja ülikõvv rekkamehe lenks ees.
Ehk siis...Spoiler :
CM-Girl kirjutas:Kolm ööd järjest olen unes näinud vestlusi ircus. Esimesest korrast ei mäleta midagi, teisel korral üks kaksikutest lobises peamiselt ja kolmandal korral Forza lobises peamiselt.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist