Moderaator: Meeskond
Extender kirjutas:Ma leian, et igal filmiveebi kasutajal on õigus viibida filmiveebi jaoks mõeldud jututoas, kui ta ei muutu teistele kasutajatele häirivaks, labaseks või solvavaks.
Praegu on olukord selline, et jututoas valitseb põhimõtteliselt ühe inimese võim... inimese, kes dikteerib ja ütleb, et mida võib teha, kes võib teha, kes võib kanalis viibida.
Inimene, kes oma soovide ja huvide järgi lubab ning keelab teatud inimestel kanalis olemise.
Kuigi kanalis on ka inimesi, kellel pole reaalselt filmiveebiga mitte ühtegi seost... kuid katsu sa vaid näitkes mingisugust Viktorit puudutada, sest siis saab ta kurjaks, et keegi julges tema tugigruppi puutuda. Inimene, kellel on probleeme subjektiivsusega ei sobi haldama ja administreerima sellist kohta.
Ja eriti "lahe" on veel see, et sellisele inimesele on hakanud justkui võim pähe, sest ta on ennast igas filmiteemalises jututoas @'iks sokutanud ning tal on justkui isiklikviha minu vastu ja ta kasutab kõikjal oma võimu, et mind antud valdkonnaga jutukatest eemale hoida.
hint kirjutas:Viktor on mingi suvaline tatt, kes on kellegi tuttava tuttav ja kuidagi vegiteerib siiamaani. Õneks ircus on suht lihtne siukseid ignoda. Sopranoga on mul kogemust kolmas aasta ja tegemist ei tundu erilise tuisupeaga, priva jutud selgeks. Sinupoolne kirledus tundub tsipa tema karakterist väljas, üllatav. Samas kes teab eks, aga pigem kahtlustan arusaamatusi kommunikatsioonis.
Rain kirjutas:Sul on xchat 1 jah? Tõmba xchat 2, see ei küsi sinult nutsu.
Defexer kirjutas:Esmalt tooks esile küsimuse, kas tegemist on Filmiveebi channeliga, või channeliga kus kickitakse ja banitakse vastavalt tujudele? Ma saan aru, kui te oleksite mu banninud mõned kuud tagasi kus ma ise ka üle võlli läksin aga viimased paar päeva stabiilne huiamine käib vastavalt tujudele. See selleks....
Teisalt, kui tegemist on filmiveebi channeliga ja sisenevad paar guesti ilma endast midagi avaldamata siis ei tasu kohe kick/ban teha vaid anda väheke tutvumisruumi, sest kes teab võibolla on just tema tulevane potentsiaalne külastaja. Hetkel on tunne, et kui mõni quest tuleb lennatakse kohe peale ja küsitakse nimi,sugu,elukoht,vanus ja kui vastust ei tule kick. Väheke mõtlemisruumi ja no offence Level, aga kui see on sinu kanal, sinu reeglid siis võibolla ei olegi mõtekas seda Filmiveebis jagada vaid teha Filmiveebile neutraalne channel, kus kickitakse/banitakse vastavalt põhjustele.
Filmiveebi jututuba on omaalgatuslik projekt. Seal toimuva eest ei vastuta Filmiveeb.ee.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline