Veel meeldis mulle koolide sissejuhatus , prof.Moody tund(väga äkiline ja huvitav inimene),draakonite valimine,Harry minevikus (kohtuistung),kohtumine Voldemortiga,ilmumine Cedricuga tagasi teiste juurde,Harry päästmine Dumbledore'i poolt.
Palju naerda sai siis kui Ron pidi professor McGonagalliga tantsima.

You gotta love Snape!(pikki pead poistele)
Pixie kirjutas:Voldemort valmistas pettumuse. Nii kardetud, et ei taheta ta nimegi välja öelda... Olen küll võhik selles valdkonnas, kuid siiski ootasin temast midagi enamat.
Sama siin. Miski jäi mind Voldemorti juures häirima. Teine näitleja oleks pidanud teda mängima .
See mulle Harry juures meeldib et tema ainus kes julgeb ta nime välja öelda, teised keerutavad , nagu camoon

Peab raamatu uuesti läbi lugema.
Siiamaani on meeldinud nii raamatud kui filmid mõlemad.
JazZ- kirjutas:
See video, milles kajastub suurepäraselt Voldemorti piiritu julmus, peaks ka kõige vägevamal gryffindorlasel kõhu alt külmaks võtma. (No spoilers!)
Mida veel välja ei mõelda. päris catchy tglt.

EDIT:Tore lugu..nüüd jäi see mind kummitama. Can't get it off my head.
Mannavaht kirjutas:
Nii paljud asjad olid valesti! Majahaldjaid polnud üldse, Neville andis Harry'le selle imeliku vetika mitte Dobby, see ball venitati liiga pikaks, labürindis polnud mitte midagi peale nende juurikate, Padma ja Parvati(kaksikud, Indiast pärit) käisid filmi järgi ühes majas, aga tegelikult olid nad eraldi.
Juhtub jah tavaliselt nii olema , et mõned (või siis paljud) kohad on filmist välja jäetudvõi õmuudetud/ümber tõstetud.
HP puhul pole ma mõelnud et "raamatus oli nii aga filmis naa" . LOTR'i puhul oli küll nii et ei saanud rahus lugeda kuna mõtlesin kogu aeg kaasa et seda filmis ei olnud jne.