Moderaator: Meeskond
CM-Girl kirjutas:I osa meeldis rohkem kuna seal ei olnud sellist tüütut tegelast nagu Gilderoy Lockhart. Totaalne ilueedist luuser. Saamatu.
Kadii kirjutas:CM-Girl kirjutas:I osa meeldis rohkem kuna seal ei olnud sellist tüütut tegelast nagu Gilderoy Lockhart. Totaalne ilueedist luuser. Saamatu.
Aga ta pidigi olema selline ju?! Ma ei tea, kas sa raamatut oled lugenud, seal tuli kindlasti paremini välja kui filmis. Sellesmõttes väga huvitav väide.
Aga tekitasid tahtmise ka potteri maratoni teha. Olen kõiki ainult ühe korra näinud (mõnda telekast ka mingil määral), sest mind häiris raamatutest erinemine päris palju, eriti on seda esimestes osades tunda.
CM-Girl kirjutas:Tegemist piisavalt tüütu tegelasega, ärritab nii raamatus kui filmis. Siiski filmis rohkem. Kuid eks ole ju selliseid tegelasi ka vaja.
Ralf kirjutas:Peskipiksi pesternomi!
Eessõna:
Madistades Mardusega on väga hea raamat nagu ka muud minu raamatud! See jutustab suurest vapprusest!
JazZ- kirjutas:Gilderoy Lockhart oli minu jaoks väga inspireeriv tegelane - kirjutasin kuskil 9-10 aastaselt tema nime all koguni ühe ta "Potteris" mainitud menukatest raamatutest. Väike teaser:Eessõna:
Madistades Mardusega on väga hea raamat nagu ka muud minu raamatud! See jutustab suurest vapprusest!
Kõikidele filmiveeblastele terve raamat koos illustratsioonidega sõbrahinnaga! Ostke juba täna ja vabanege tähenärijaslikest grammarnazidest - pärast "Madistades mardusega" lugemist pole neil piinava peavalu ja võimalike veritsevate silmade tõttu enam jõudu teie õigekirja kallal norida!
Muide, peab mainima, et see Roni võlukepist tagasilöögi andnud mäluloits oli päris võimas - nüüd arvab Gilderoy Lockhart, et ta on Wallander!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist