Meeleheitel koduperenaised

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Re:

PostitusPostitas CM-Girl » 11. Jaanuar 2012, 17:06

JazZ- kirjutas:
CM-Girl kirjutas:Mis uutesse osadesse puutub siis mulle see uus woman küll ei meeldi .

Hea nuputusülesanne! Mõtlesin selle womani identiteedile jälile saamiseks välja kõiksugu algortime, aga ükski neist päris kindla lahenduseni viia ei aidanud. Kui arvesse võtta postituse aega ja sõnu uued osad, oleks mu kõige julgem pakkumine vast Angie, aga võimalike variantide ringdiagrammil moodustaks selle tõenäosus ikka ainult kuskil 17%... Nii et, CM-Girl, juhul kui sa veel mäletad, keda silmas pidasid, siis palun aita selle tegelase avalikustamisega leida mul rahu, et viimaks eluga edasi minna. (Y)

Mõtlesin teda:
Pilt
Katherine Mayfair ;-)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

Re: Meeleheitel koduperenaised

PostitusPostitas JazZ- » 11. Jaanuar 2012, 21:52

See on juba loogilisem! Katherine ei olnud alguses tõesti just kõige meeldivam tegelane, aga mingi hetk muutus juba päris sümpaatseks, siis mingi hetk tuli välja, et ta on härjapõlvlane ja siis mingi hetk tõmbas ta uttu ja läks Prantsusmaale, sest Iirimaale minek oleks ilmselt liiga mainstream olnud.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ralf » 12. Jaanuar 2012, 11:41

Mulle hakkas samuti Katherine mingist hetkest meeldima.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Garli » 12. Jaanuar 2012, 11:47

Katherine on leprechaun.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 15. Mai 2012, 14:27

Ja läbi ta saigi - 8 hooaega ja 180 episoodi. Loomulikult ei olnud pärast kolmandat hooaega tegu enam mingi kvaliteetseriaaliga, aga kurat võtaks, suurepärane meelelahutus oli ta algusest lõpuni ning need, kes vastupidist väidavad, eksivad või pole seepi vaadanud. Ma ei väidagi, et siin kogu aeg igasugu rumalaid storyline'si välditi, aga guilty pleasure'ite puhul see minu jaoks väga oluline ei ole. 22. osa lõpp oli natuke cop-out aga olgu.. las ta olla. 23. osa oli väga sümpaatne, ehkki lahtiseid otsi jäi mitmeid.
Mõned mõtted:
Spoiler :
1. Tore oli näha peaaegu kõiki tegelasi, kes Wisteria Lane'i tädide elusi mingil moel puudutasid. Mõndasi ei tundnud isegi ära ja eks ma kunagi siis uurin, keda kõike seal täpsemalt näidati ja keda ei näidatud (Edie :()
2. Mõtlesin enne viimast osa, et ma tahan väga-väga sünget lõppu, aga pole sel happy ending'ul häda midagi. Käib kah.
3. McCluskey ülestunnistus tuli pisikese üllatusena kuna teda polnud päris mitmes osas näha olnud ja ma jõudsin tema olemasolu ja haiguse juba ära unustada. Eelnevalt mainitud cop-out'i all mõtlesingi seda, et McCluskey tunnistas üles ja selle juhtumiga oligi koheselt kõik.
4. Tom'i ja Lynette'i uuesti kokkusaamine oli miilide kauguselt ette näha, aga ei häirinud.
5. Lõpumontaaž ehk mis tegelastest edasi sai tundus veidi kiirustatud, aga sellegipoolest väga sümpaatne. Carlose ja Gaby "they argued happily ever after" oli eriti vahva.
6. 23. osas olid suurepärased viited esimesele hooajale. a) näidati kuidas see kõik algas Mary Alice'i sissekolimise ning kuidas Martha tahtis kohe oma nina tema asjadesse toppida. "This was the beginning of the end.". b) Carlose ja Gaby vahetatud rollid ning Carlose kuuma aedniku palkamine. :D Suurepärane viide. Kindlasti midagi veel, mida kohe ei taipa või meelde ei taha tulla.
7. Kui keegi oleks ennast viimases stseenis ära tapnud, siis oleks täielik täisring olnud, aga kõlbas ka see, et uus tädi läks esimese asjana enda kastikest garaaži või kuhugi ära peitma. Ootasingi midagi sellist viimaseks asjaks.
8. Kui MJ ütles lõpus autos istudes jube vinguva häälega "can we go now?", siis see tundus olevat nagu selline dialoogiliin, kus kirjutajad iseenda üle nalja viskavad a'la "lõpetame selle kuradi seriaali juba ära, kaua võib?!" :D

Tore oli, jään mos def seda seepi igatsema ning ütlen täitsa ausalt, et ma parema meelega vaataksin pigem DHW üheksandat-kümnendat kui mingi Dexteri seitsmendat-kaheksandat hooaega.

Pilt
viimane pokkerimäng
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 16. Mai 2012, 10:26

Kahjuks sai läbi, kuid peab tõdema, et siiamaani säilitas seriaal korraliku sisu ning ka karakterid ei suutnud vaatajat ära tüütada.
Spoiler :
Kuigi lõpp ikka oli suht klišee, ja kõige lõpp uue koduperenaise saladusega oleks pmst võimalik loo jätk, siis jäin ometigi rahule kahe viimase episoodiga.
Lynette ja Tom forever, Bree uus krim.advokaadist abikaasa, Gabriellei firma, Susani tütar samasugune lapsega ükskõikema, nagu emagi, Katherinei edukus ja McClusky surm...Loodame, et mingeid filme tegema ei hakata nagu seksi ja linna puhul...
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 16. Mai 2012, 13:52

Natuke kurb on tõepoolest, et see läbi sai, sest koos oma tõusude ja mõõnadega oli tegu siiski (brace yourselves, kordusarvamus is coming) suhteliselt mõnusa meelelahutusega.

Viimane hooaeg üldpildis mulle täitsa meeldis, samas ei ole ma just väga vaimustuses viimastest osadest - otsade kinnisidumisest jäi kuidagi kiirustatud ja lohakas mulje. Näiteks sellest, millest viimase kolme minuti jooksul kiirmontaaž kokku oli klopsitud, oleks ma hea meelega veel ühe täispika episoodi ära vaadanud - või siis õigemini SELLE ASEMEL. DHW on sari, mille juures ma juba mitmeid aastaid episoodide alguse ja lõpu kokkusidumist olen imetlenud (ja kadestanud, sest kirjandit kirjutades pole ma oma sissejuhatust ja lõppsõna kunagi nii hästi kokku sobitada suutnud) ja nüüd annab finaal kõige rohkem kesise keskpärase välja???
Spoiler :
Ma mõistan, et selle uue koduperenaise musta saladusega saabumine jääb sarja ideed hästi edasi kandma ("blablabla, Wisteria Lane jääb ikka Wisteria Lane'iks") ja olen aru saanud, et tegijad armastavad hooaegu kangesti cliffhangeritega lõpetada , aga sellegipooleks oleksin pigem eelistanud viimase kaadrina näha kas või Mary Alice'it koos "...even the most desperate life is oh so wonderful."'iga.
Ootasin, et peale põhitegelaste finaalis ka mõningatele teistele tähtsamatele isikutele natuke aega oleks pühendatud - kuhu jäi Andrew? :( Keegi oleks võinud ju veel ka Paul'i juurde väikese jalutuskäigu teha - tegelikult oleksin ma tahtnud näha ka Paul'i reageeringut Mike'i surmale - ei olnud nad küll teab mis head semud, aga jagasid ju (mingis mõttes) ikkagi poega - kellele samuti oleks võinud ju veel mõned sekundid (minutid oleks ilmselt liiga optimistlik soov) pühendada. ... Üldse oleksin selle "ja mitme(kümne) aasta pärast on neist saanud see või nad teevad siis toda asemel eelisatnud reaalajalist (natuke põhjalikumat ja melodramaatilisemat, aga üldpildis - kõik on hea ja viitab sellele, et ka läheb hästi) hüvastijättu ja see, mis neist täpsemalt edasi saab, oleks võidud fanficide jaoks jätta - sest nüüd on sarjale tagasi mõeldes esimene seostuv kujutluspilt alati hallipäine Lynette pargis karja tattidega palli mängimas. :?
Also, kui neist valgetest kujudest rääkida, siis:

Pilt

Aga kui nüüd viimaste episoodide olevikku tagasi tulla, siis:

* Kogu selle kohtuprotsessi lahenemine oli natuke liiga random ja lihtne, arvestades, et selle ümber terve viimane hooaeg more-or-less üles ehitatud oli.

* Jah - Tom'i ja Lynette'i kokkusaamine oli 100% etteaimatav, aga siiski üks põhilisi põhjuseid, mille pärast ma finaali nii suure põnevusega ootasin - sest nagu Monk'ist selgeks on saanud, pole kõige huvitavamad vastused seotud küsimustega kes ja kas, vaid kuidas. Ja nüüd olen ma lõpuks võimeline ka selle randoomse 7. hooaja lõpu lahkumineku andestama, sest sarja tegijate motiiv oli ilmselt lihtsalt ka nende suhtesse vahelduseks pisut põnevust tuua.

* Mrs. McClusky ja Roy on hands down mu kõigi aegade lemmikpaar ja mõlemad ka eraldiseisvalt üliägedad tegelased - sellised mõnusalt crankyd, aga samas muhedad vanad. Mu viimaste episoodide lemmikstseeniks jääb ilmselt see Roy ja Tom'i vaheline väike vestlus - eks ta pisut klišee oli, aga üks vähestest hetkedest episoodi jooksul, kui ekraani nagu James Van Der Beek vahtisin.

Pilt
Jap, just nii!

Garli kirjutas:8. Kui MJ ütles lõpus autos istudes jube vinguva häälega "can we go now?", siis see tundus olevat nagu selline dialoogiliin, kus kirjutajad iseenda üle nalja viskavad a'la "lõpetame selle kuradi seriaali juba ära, kaua võib?!" :D

Kui see tõesti nii oli, siis olen valmis umbes 25% sellest nadipoolsest finaalist andeks andma!
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas KiiZ » 16. Mai 2012, 14:33

Hehe, ma jäingi kahjuks omadega seitsmenda hooaja algusesse toppama. Lõpus lugesin ainult, kes vahepeal maha koksati ja olin enam-vähem põhiliste sisuliinidega kursis. Esimesed neli hooaega olid väga head, viiendast alates suht keskpärane kraam.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 16. Mai 2012, 16:06

JazZ- kirjutas:
Spoiler :
Pilt

Spoiler :
McCluskey poeg
Kasutaja avatar