Mis su number on?

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Mis su number on?

PostitusPostitas Zinera » 08. August 2011, 20:18

Mis su number on?
What's Your Number? (2011)

Ally Darling (Anna Faris) pole oma eluga sugugi rahul. Esiteks saab ta täiesti ootamatult töö juurest kinga, lisaks sellele hirmutab teda artikkel, kus väidetakse, et enam kui 20 voodikaaslast proovinud naised jäävad tõenäoliselt elu lõpuni üksikuks. See fakt ja juhuslik kohtumine ühe oma tundmatuseni muutunud eksiga sunnib Allyt koostama nimekirja kõigist senistest partneritest lootuses, et need on aastatega paremaks muutunud ning et mõni sellest nimekirjast võiks olla See Õige.

http://www.forumcinemas.ee

Loe täielikku tutvustust siit
Zinera
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2599
Liitunud: 22. Mai 2005, 13:41

Re: Mis su number on?

PostitusPostitas Ronet » 09. Jaanuar 2012, 22:36

Waaaaay liiga pikk sedasorti filmi jaoks. Õnneks olid cameod päris korralikud, muidu tuleks veel madalam hinne.

3/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5960
Liitunud: 08. November 2008, 08:40

Re: Mis su number on?

PostitusPostitas JazZ- » 10. Jaanuar 2012, 19:17

Olen ilmselt see 1%, kellele "Mis su number on?" täitsa meeldis. Jah, tegu on Hollywoodiga tema kõige hollywoodisemas kastmes, valmistatud retsepti järgi, mida vaatamagi ei pea, et teada, mis järgmiseks tuleb. Ometi ei hakanud see mind kordagi häirima, sest peategelased olid suhteliselt mitte-ärritavad, veel enam - võiks isegi öelda, et tegu oli esimese filmiga, kus Chris Evansi tegelaskujus mingi iseloomu üles leidsin. Samuti oli huumor ehk keskmisest natuke kohatum (samas see "keskmine" rõvedustase on viimase aja romcomide juures nagunii tunduvalt kõrgem kui veel mõned aastad tagasi) + head cameod! Ehk kokkuvõttes gulity-pleasureina täitsa arvestatav meelelahutus! (Y)

7/10
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018
 
Postitusi: 3827
Liitunud: 19. Aprill 2009, 19:19
Asukoht: Tallinn

Re: Mis su number on?

PostitusPostitas CM-Girl » 21. Mai 2012, 19:10

What JazZ- said. Ei arvanud, et see film võiks väga meeldida, aga ma eksisin. Faris ja Evans sobisid. Alguses kui igakord Farist nägin meenus tema roll "Scary Movie" filmides. Minu jaoks jääbki ta vist alatiseks Cindyks. Naerda sai omajagu.

8/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide

Re: Mis su number on?

PostitusPostitas Ralf » 21. Mai 2012, 23:38

Mulle ka enam-vähem meeldis, tundus küll kohati litsilikku käitumist propageerivat, aga kahe peategelase keemia oli vähemalt päris hea ning tempo oli korralik.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

Re: Mis su number on?

PostitusPostitas Rasmus » 17. November 2013, 01:58

Hea, et ma tavapäraselt enam selliseid filme ei vaata. Ükskõik, kui halb õ-kategooria horror mu filmikavasse ka ei kuuluks, selline ila on ikka kõige hullem. Anna Farist on tõsiselt võtta täiesti võimatu ja siin on ta veel eriti häiriv. Evans on muidu päris lahe, aga ta võiks normaalsetes filmides osaleda...

3/10
Kasutaja avatar
Rasmus
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 5052
Liitunud: 08. Märts 2012, 15:26
Asukoht: Honey Island Swamp

Re: Mis su number on?

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 17. November 2013, 02:22

Vaatasin kuskil ca 30 minutit, rohkem lihtsalt ei suutnud. Sisu oli mannetu ja näitlejad pole samuti just lemmikud. Kuigi on võimalik, et lõpp läheb paremaks, siis millegipärast on mul tunne, et ma tean nagunii, kuidas see lõppeb... Meh.
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 4788
Liitunud: 01. Detsember 2009, 23:12

Re: Mis su number on?

PostitusPostitas filmiarvustus » 12. August 2014, 15:24

Seekordse linateose lavastajaks on Mark Mylod, keda iga endast lugupidav komöödiafännist kinosõber teab ehk läbi filmi "Ali G Indahouse" (2002) ning kellest nii mõnigi seriaalisõltlane on kuulnud tänu "Entourage" (2004) 8'sale hooajale.
ise juures aitab, kuidas asi laheneb ning kellest saab tegelikult Ally prints valgel hobusel? Vaata filmi treilerit siit.

Antud filmis ei paku silmailu kähiseva häälega blond Anna Faris (Ally Darling) ega ka tema õde mängiv Ary Graynor (Daisy Darling), vaid hoopis järjekordne American sweetheart Chris Evans (Colin Shea). Naiste õnneks näeb kaunist noormeest nii mõnedki korrad poolalasti, pluss - nagu arvata võib - hargneb tema ja Anna tegelaskuju vahel romantiline suhe, mis kulmineerub draamaga, kuid lõppeb hästi. Nagu alati. Linateoses näeme figureerimas veel näiteks Blythe Dannerit, kes mängib Daisy ja Ally ema Ava't, Oliver Jackson-Cohenit (Eddie Vogel) ning Joel McHale'i (Roger, Ally boss).

Kui armastad natuke naeru, ilusaid mehi ja romantikat, on see film just sulle. Tegu on traditsioonilise romantilise komöödiaga, kust ei puudu ükski kindlaks määratud osa antud žanrist. Toimub suur muutus elus, peategelane avastab midagi, ta asub seda muutma oma sõbra või selleks puhuks tutvutud inimesega, esimesed tagasilöögid, esimesed tunded, draama, peategelane saab aru, mis veaga ta on hakkama saanud, leppimine, õnnelik lõpp.

Spoiler alert? Siiski mitte, kuna sellist tüüpi filmisõbrale meeldib see film igaljuhul, mis siis, et ta igast otsast klišee järgi karjub. Soovitan seda komöödiat pigem vaadata vihmasel õhtupoolikul - muul ajal ehk ei ole mõtet oma aega raisata.

Hindan antud filmi nelja punktiga kümnest... ja nagu arvata võib, siis samal põhjusel, mis "Walk of Shame" juures - olen minagi naine ja mulle tõesti meeldivad taolised filmid (mis siis, et süžee peaaegu puudub ja kõik on ettearvatav).



Kirjutas: Loore Kääramees
Aidates valida sobivaid filme...
http://www.filmiarvustus.eu
Kasutaja avatar
filmiarvustus
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand
 
Postitusi: 330
Liitunud: 28. Veebruar 2013, 10:17
Asukoht: Keila


Mine Filmid

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 58 külalist