Pangarööv

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Re: Pangarööv

PostitusPostitas brixxx » 29. Detsember 2011, 12:29

Mulle meeldis ''Pangarööv'', üldiselt mulle sellised filmid eriti ei meeldi, aga kuna enamik tänapäeva Eesti filmid on väga masendavad ja imelikud, siis see oli normaalne. Film ei olnud liialt masendav ja imelik. Tavaline teel olemise film, lõpp oli lahe. Eesti võiks teha rohkem erinevate žanridega filme. Rohkem komöödiaid võiks olla, viimased head komöödiad on olnud ''Kormoranid'' ja ''Kohtumine tundmatuga''. Eesti võiks mõne action filmi ka teha, ''Pangaröövis'' natuke oli actionit, aga oleks võinud rohkem olla.

Filmis meeldis kõige enam Hannes Kaljujärve tegelaskuju.

Huvitav miks tänapäeval on Eesti filmid enamik masendavad ja imelikud. Kõige parem Eesti filmide ajastu oli 60ndad, 70ndad, 80ndad veidi ka 90ndad. Lemmik Eesti lavastaja oli Sulev Nõmmik, filmid: ''Mehed ei nuta'', ''Siin me oleme'' ja ''Noor pensioner'' ja kaks head filmi on lavastanud ka Lembit Ulfsak ''Keskea rõõmud'' ja ''Lammas all paremas nurgas''.

Hindeks ''Pangaröövile'' annan 8/10 kuna tänapäeva Eesti filmidest üks normaalsem ja ei ole liialt masendav.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Wisegirl » 29. Detsember 2011, 23:54

brixxx kirjutas:...Huvitav miks tänapäeval on Eesti filmid enamik masendavad ja imelikud...

Sest oleviku-Eesti on masendav ja mitte kuhugi viiv. Elanikest ei hoolita, poliitikud mõtlevad vaid enda tagumikule. Kõik vihkavad Savisaart, samas Ansipi "vägidegudele" tähelepanu ei pöörata (ühes ja samas intervjuus võib ühe korra kaitsta koduomanikke, järgmine lause on aga risti vastupidine). Reformierakond ju valitseb. Hoolitakse ainult tööandjatest. True story. Nagu igas riigis. Vist.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

Re:

PostitusPostitas brixxx » 30. Detsember 2011, 10:42

Wisegirl kirjutas:
brixxx kirjutas:...Huvitav miks tänapäeval on Eesti filmid enamik masendavad ja imelikud...

Sest oleviku-Eesti on masendav ja mitte kuhugi viiv. Elanikest ei hoolita, poliitikud mõtlevad vaid enda tagumikule. Kõik vihkavad Savisaart, samas Ansipi "vägidegudele" tähelepanu ei pöörata (ühes ja samas intervjuus võib ühe korra kaitsta koduomanikke, järgmine lause on aga risti vastupidine). Reformierakond ju valitseb. Hoolitakse ainult tööandjatest. True story. Nagu igas riigis. Vist.

Nagu ma enne kirjutasin, mis kümnenditel tehti minu arvates kõige paremaid filme. Need filmid jäävad kõik Nõukogude aega, mina arvan see oli hullem ja masendavam aeg, kui hetkel Eesti elu. Majandus on küll hetkel languses, aga see ei ole ju ainult Eesti probleem. Mina ei ole Eesti poliitika suhtes nii kriitiline, kuigi vene koolid võiksid eesti keelele üle minna. Ja üldse võiks rohkem asju minna eesti keelele üle, mitte et on eesti ja vene keel mõlemad lubatud. Vene ja eesti keelega jääb üks asi silma, et ma tean paari venelast, kes räägivad eesti keelt päris hästi, aga ikka osad eestlased räägivad nendega vene keeles. Minu arvatest, kes oskavad rääkida eesti keelt, nendega peaks eestlane rääkima eesti keelt, kes ei oska, nendega vene keelt.

Teine mõtte tekkis ka, et kui oleviku-Eesti on masendav, miks peab siis inimesi veel kurvemaks tegema masendavate filmidega. Pigem sobiks, siis teha komöödia filme, et Eesti inimese rasket elu natuke lõbusamaks muuta.

Eestis on kõige normaalsem žanr seriaalid, need on huvitavad ja naljakad. Teatrietendused võiks veel rohkem olla Eesti lavastusi kui hetkel on.
Kultuuri Võlu - blogi kultuurist
Techblog - õpetused ja arvustused
Kasutaja avatar
brixxx
Ristiisa
Ristiisa

Eelmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist