rauls kirjutas:Täna Kanal 2-s kell 23:30 "The Big Lebowski". Mul endal Coenite suurteos kummalisel kombel nägemata. Kasutan võimaluse ära, panin salvestama.
Hangi omale uTorrent juba, mees...
Moderaator: Meeskond
rauls kirjutas:Täna Kanal 2-s kell 23:30 "The Big Lebowski". Mul endal Coenite suurteos kummalisel kombel nägemata. Kasutan võimaluse ära, panin salvestama.
Ralf kirjutas:rauls kirjutas:Täna Kanal 2-s kell 23:30 "The Big Lebowski". Mul endal Coenite suurteos kummalisel kombel nägemata. Kasutan võimaluse ära, panin salvestama.
Hangi omale uTorrent juba, mees...
guest1869 kirjutas:Soovitage rohkem nõelafilme. Viimati toodud soovitused on ära nähtud.
Defexer kirjutas:Kuna iga film kus on sees vennad või sõbrad, kes käituvad nagu vennad läheb mulle peale, näiteks toon Brothers (2009), Juice (1992), Four Brothers (2005), The Fighter (2010), Boyz N the Hood (1991). Kindlasti olen peale nende ka midagi muud veel näinud kuid mis ei karga pähe. Zanripoolest komöödiaid mitte pakkuda, kõik muu on in.
Defexer kirjutas:Kuna iga film kus on sees vennad või sõbrad, kes käituvad nagu vennad läheb mulle peale, näiteks toon Brothers (2009), Juice (1992), Four Brothers (2005), The Fighter (2010), Boyz N the Hood (1991). Kindlasti olen peale nende ka midagi muud veel näinud kuid mis ei karga pähe. Zanripoolest komöödiaid mitte pakkuda, kõik muu on in.
rauls kirjutas:Defexer kirjutas:Kuna iga film kus on sees vennad või sõbrad, kes käituvad nagu vennad läheb mulle peale, näiteks toon Brothers (2009), Juice (1992), Four Brothers (2005), The Fighter (2010), Boyz N the Hood (1991). Kindlasti olen peale nende ka midagi muud veel näinud kuid mis ei karga pähe. Zanripoolest komöödiaid mitte pakkuda, kõik muu on in.
What's Eating Gilbert Grape
Level kirjutas:rauls kirjutas:Defexer kirjutas:Kuna iga film kus on sees vennad või sõbrad, kes käituvad nagu vennad läheb mulle peale, näiteks toon Brothers (2009), Juice (1992), Four Brothers (2005), The Fighter (2010), Boyz N the Hood (1991). Kindlasti olen peale nende ka midagi muud veel näinud kuid mis ei karga pähe. Zanripoolest komöödiaid mitte pakkuda, kõik muu on in.
What's Eating Gilbert Grape
Good Will Hunting
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist