Rachel Weisz

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Rachel Weisz

PostitusPostitas Rain » 27. November 2011, 22:32

Rachel Weisz
London, Inglismaa (07.03.1970)

Oma esimese hariduse omandas Rachel St. Pauli tüdrukutekoolis. Kuid juba enne selle kooli lõpetamist, oli ta tuntud ka kui noore modellina. Kuna ta suutis modellina niivõrd silma paista, äratas ta tähelepanud ka Richard Gere'is, kes pakkus talle rolli tema filmis "King David" (1984), kuid hämmastaval kombel loobus Rachel sellest pakkumisest.

Nimelt tol ajal polnud Rachel pööraselt näitlemisse armunud, mistõttu ei soovinud ta oma teismelise elu hakata pühendama näitlemise peale. Selle asemel jätkas ta hariduse omandamist, ta astust sisse Cambridge'i Ülikooli, kus ta valis oma erialaaineks inglise keele. Ülikoolis paistis ta õppejõule väga silma briti ja ameerika kirjandusega.

Ülikoolihariduse omandamise kõrvalt otsustas ta hakata ka näitlemisega tegelema. Ta lõi koos oma hea sõbra Sacha Hailsiga oma näitetrupi, mille nimeks panid nad "Rääkivad keeled", mille raames esitasid nad nii ettevalmistatud kui ka improvideeritud komöödianäidendeid. Trupp sai kolm korda tunnustatud ka Edinburgh Näitlemisfestivalil. Kolmandal korral võitsid nad ka esimese koha ja kutse etendama rolli ühes Londoni Rahvusteatri näidendis.

Rachel lõpetas ülikooli inglise keele kraadiga ning sai tasuta koha draamakoolis, kuid tolleks ajaks oli tema näitlejakarjäär juba alguse saanud ja ta oli teostanud juba mitmeid väikerolle teleekraanidel, mistõttu otsustaski ta tasuta kohast loobuda ja tegeleda näitlemisega teleekraanidel edasi.

Pärast mitmeid aastaid, osaledes igasugustes filmides ja ka näidendites Inglismaal, oli Rachel sellest hoolimata veel avalikusele suhteliselt teadmatu isik. Ta otsustas ette võtta suuna USA'sse, Hollywoodi. Tema karjääri jaoks oli see väga hea otsus, kuna seal tegi ta oma esimese debüüdi kassahitis, filmis "Muumia" (1999), mille rolli soorituse ja ka filmi endaga saavutas ta väga suurt tähelepanud filmiloojate seas.

Loe täielikku tutvustust siit
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond
 
Postitusi: 3667
Liitunud: 06. Märts 2008, 16:38

Mine Näitlejad

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist