Käisin 13.12 vaatamas etendust
"Tuhkatriinu". Lavastas Toomas Suuman. Huvitavalt lavastatud, midagi uut ja huvitavat. Etendus kestis 1 tund. Mulle meeldis. Natali Lohk sobis väga hästi Tuhkatriinu rolli, samuti Grosnõi Printsi (ta kehastas ka inglit alguses)rolli. Armsad koos. Aibel kehastas alguses Tuhkatriinu ema, hiljem haldjat. Haldjarollis meeldis ta väga. Ägedad kostüümid, eriti Mesipuul. Mesipuu roll oli veidi ebameeldiv aga see eest naljakas. Tore oli taas näha laval Marin Mägi, kes lapsepuhkuselt tagasi. Nõrgim oli Annasti rollisooritused, kehastas inglit, kuningannat ja hiljem ühte printsessikanditaatidest. Selle etenduse juht Indrek Apinis tegi ka kaasa kahes rollis, Tuhkatriinu isa ja kuulutaja/teadustaja Printsi lossis. Kuulutaja roll oli äge ja naljakas,
veits gay.

Nn hiiri kehastasid kaks RT lavatehnikut. Peale etendust sain kaasa suure piparkoogi.
Eile käisin vaatamas etendust
"Kaasavaratu", mis oli lihtsalt SUUREPÄRANE. Algus oli veidi nõrk aga mida edasi seda paremaks. Esimene vaatus muutus lõpupoole täitsa lõbusaks, samuti teise vaatuse algus ja siis muutus asi dramaatilisemaks. Lõpu aimasin ette, ootasin millal lask kõlab aga siiski ehmatasin. Muusika lisas dramaatilisust mõnusalt juurde. Selle etenduse muusika oli lihtsalt super. Parim muusika mida kuulnud olen etendustes kasutamas. Samuti kostüümid ja soengud + põskhabemed, lava kujundus, 5++++. Naiste kleidid olid väga kaunid. Etenduse kava on kõige huvitavam mida näinud. Alguses meeldis Väli
(tema emotsioonid) kõige rohkem ja ka Joorits, siis lisandus Kask
(mulle meeldib kui näitleja on laval "purjus", temal tuleb eriti hästi välja
). Hiljem meeldis Lichtfeldt ja Saaremäe. Ausalt öeldes meeldisid tglt kõik, Salmistu,Rahkema, Sõmer ja Rästas, samuti Teater Tuuleveski, nemad kehastasid mustlasi. Eriti meeldisid kitarristid.
Eriti fun koht oli kui Saaremäe ja Väli tegid musi.
Lõpp meeldis väga, vaikus-pimedus. Pimeduses näha inimesi. LIKE! Emotsionaalne lõpp, mis jääb kauaks meelde. Peaaegu, et terve tänase päeva mõtlesin sellele etendusele. Muusika kõrvus,näitlejad oma kostüümidega silma ees. Mida rohkem mõtlesin, seda kindlam olin, et tegemist (minu jaoks) Saaremäe lemmikrolliga. Fantastiline.
Kohati meenus mulle "Noor Eesti" kuna mitmed näitlejad kattuvad, samuti kostüümid on 5+ mõlemas etenduses, see ajastu mida kujutatud...